Simone Tempestini vs. Ana Bogdan, la tenis și automobilism

Campionul național de raliuri Simone Tempestini a povestit în cadrul Podcastului Business Philosophy cum este când joacă tenis cu prietena lui Ana Bogdan și la volan cu ea.

“Și ei îi place foarte mult să conducă. Uneori mă întreabă dacă poate să conducă. E aproape fifty fifty, dar dacă e un drum mai lung îmi place mie să conduc. Dacă nu își dorește neapărat să conducă, mă bag eu.

Îmi place așa de mult să conduc, chiar dacă e și un drum prin trafic, conduc cu drag”, a spus Tempestini referitor la condusul în trafic

Legat de condusul pe mașină de curse, campionul mondial la raliuri a spus de pretena lui, ocupanta nr 62 WTA: “Am avut-o copilot pe Ana de mai multe ori, a fost cu mine să vadă ce se întâmplă în mașină.

Dar copilot propriu zis, să-mi citească din dictare și să-mi spună descrierea drumului, nu a fost până acum. Dar nu se știe, cred că i-ar plăcea”.

În ceea ce privește sportul alb, Tempestini a spus legat de prietena lui: “Am jucat tenis împreună, mie îmi place. Dar dăm mingile dintr-o parte în alta, că pe puncte nu ar avea niciun sens”.

Podcastul Business Philosophy, care este moderat de Romeo Chiriac, este sprijinit de Aqua Carpatica.

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...