Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Simona Halep rezistă greu fără părinți

Simona Halep se află de mai bine de o lună în autoizolare. Campioana noastră a recunoscut că dorul de părinţi este atât de mare, încât mai face drumuri la Constanţa, pentru a-i vedea.

„Pe 9 martie când am plecat de la Constanţa, le-am spus alor mei să se izoleze, să nu mai primească pe nimeni acasă. De pe 9 martie nimeni nu a mai intrat în casa părinţilor mei şi nici ei nu au mai ieşit aproape deloc. Doar urgenţe pentru tatăl meu la treabă.

Nu e indicat să stăm împreună în perioada această. De aceea, eu m-am autoizolat complet şi am grijă şi de mine şi de părinţi. Nu e ok să stăm foarte multe persoane împreună, dar câteodată mă mai duc și eu să-i văd, că mă ia dorul”, a spus Simona Halep, la TVR.

Simona Halep: „La început, teama a fost destul de mare”

Sportiva a dezvăluit şi ce sentimente au încercat-o în momentul în care a fost declarată pandemia de coronavirus.

„Am avut perioade, la început, în care teama a fost destul de mare, dar am analizat, am citit foarte mult și mi-am dat seama că, dacă te protejezi, totul o să fie ok.

E o perioadă dificilă pentru toată lumea, si pentru mine si pentru toți, indiferent de situația în care te afli. Ar trebui să fim pozitivi, să credem cu toată ființa noastră că se va termina cu bine toată această criză și că în curând o să avem posibilitatea să ne îmbrățișăm, să ieșim, să dam mâna unul cu altul și să ne plimbăm.

Cel mai important lucru este să ne păstrăm calmul și să acceptăm ce ni se întâmplă, pentru că nu ni se întâmplă doar nouă, ci globului. Este o chestie pe care nu o putem controla”, a mai declarat Simona Halep.