Simona Halep, nominalizată în ancheta pentru lovitura anului

Simona Halep a fost nominalizată cu două reuşite în ancheta pentru lovitura anului, efectuată de asociaţia jucătoarelor profesioniste.

Halep a fost nominalizată pentru o lovitură din meciul cu Agnieszka Radwanska, din turul al treilea al Miami Open. Jucătoarea română a pierdut acea partidă, cu 6-3, 2-6, 3-6, disputată în faţa polonezei de pe locul 32 WTA atunci. Reuşita româncei a fost desemnată lovitura lunii martie.

A doua lovitură cu care Halep participă la finala sezonului este cea cu care a câştigat ancheta din mai, în meciul cu Maria Şarapova, din semifinalele turneului de la Roma. Halep a câştigat atunci meciul cu Şarapova, scor 4-6, 6-1, 6-4.

WTA a împărţit reuşitele anului în două grupe, A (ianuarie – mai) şi B (iunie-octombrie). În grupa Simonei Halep mai sunt nominalizate Maria Şarapova, tot cu două lovituri, una de la Doha, dintr-un meci cu Monica Niculescu, şi Agnieszka Radwanska.

În grupa B sunt lovituri reuşite de Caroline Wozniacki, Magda Linette, Maria Şarapova (care ajunge astfel la trei nominalizări, cele mai multe), Su-Wei Hsieh şi Ons Jabeur.

Într-o primă fază vor fi desemnate, pe baza votului fanilor, pe site-ul WTA, câte două câştigătoare ale grupelor, care vor întra în finala pentru lovitura anului.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...