Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

„Simona Halep m-a inspirat foarte mult”, spune Paula Badosa

„Aici a început ascensiunea carierei mele, aici am început să joc foarte bine, iar cu un public ca la Madrid este foarte special. Visul meu aici este să câștig. Cu Simona va fi un meci foarte greu, ar putea fi o finală a oricărui turneu. Este o jucătoare care m-a inspirat foarte mult. Voi avea nevoie de ajutorul publicului sâmbătă. Credeți că sunt favorită în acest meci? Pfff, OK”, a spus Paula Badosa, după ce a învins-o pe rusoaica Veronika Kudermetova, scor 6-3, 6-0.

În primul tur la Madrid, Simona Halep a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang (40 WTA), scor 6-2, 6-3.

Halep și Badosa se vor înfrunta în premieră în circuitul WTA, cel mai probabil, sâmbătă, într-un meci car va fi transmis în direct pe Digi Sport 2. Paula Badosa este principala favorită a competiției, în timp ce Simona Halep este a doua favorită a specialiștilor și a caselor de pariuri.

În 2021, Paula Badosa a ajuns în semifinalele turneului de la Madrid. Simona Halep a câștigat turneul de la Madrid în 2016 și 2017 și a mai jucat două finale, în 2014 și 2019.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: