Ianis Hagi “joacă” la Mastercard pe 100.000 de euro pe an

Ianis Hagi, mijlocaşul lui Glasgow Rangers, a semnat un contract de publicitate cu Mastercard şi va încasa 100.000 de euro pe an.

Deși este indisponibil până la finalul sezonului, din cauza unei accidentări, Ianis a parafat cu contract cu Mastercard şi face parte din campania ”Sportul ne aduce împreună”.

”Când marchez un gol, când dau o pasă de gol sau când ne iese o schema de joc, aşa cum o pregătim la antrenament, sentimentul e fantastic. Pasiunea pentru fotbal e parte din mine, pe teren trăiesc cele mai intense emoţii. Alături de colegii de echipă şi alături de fanii care sunt cu noi trup şi suflet, într-o voce. De azi, şi alături de Mastercard, căci «Sportul ne aduce împreună»”,a scris Ianis pe pagina sa oficială de Instagram.

Mijlocaşul de 23 de ani mai are şi alte contracte de publicitate cu diferite brand-uri, printre care se numără companii precum Nike, Lay’s, Pepsi sau Gillette. De pe urma acestor contracte sportivul român încasează aproximativ 240.000 de euro pe an.

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...