Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Simona Halep, lovitură! Și-a schimbat managerul după 14 ani. Cu cine a semnat!

Simona Halep a anunţat pe rețelele sociale că Virgina Ruzici nu mai este managerul său.

Sportiva din Constanța a renunțat la colaborarea ce data de 14 ani. Și a semnat cu Nina Wennerstrom, cea care a fondat agenţia suedeză Wesport.

Virginia Ruzici e cea care a câştigat două titluri la Roland Garros în 1978, la simplu şi dublu. Și a jucat o finală la dublu la Wimbledon, în același an.

Simona Halep, lovitură! Și-a schimbat managerul după 14 ani

„A fost o călătorie fantastică. Aş vrea să îi mulţumesc Virginiei pentru dăruirea nesfârşită de care mi-a dat dovadă nu doar mie ca sportivă. Ci şi ca prietenă apropiată. Au fost 14 ani fantastici de experienţă împreună şi o reală încântare să colaborez cu ea. Voi preţui mereu prietenia noastră. Acum, aş vrea să primesc un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunţ că voi colabora cu Nina Wennerstrom şi echipa Wesport – Sport Management”. A scris Simona Halep pe Facebook.

Compania Ninei Wennerstrom a anunțat: „Este o adevărată onoare să reprezentăm o sportivă şi o persoană cu valorile şi etica ta. Inspiri atât de multă lume să dea tot ce poate mai bun în fiecare zi. Două titluri de Mare Şlem (Wimbledon & Roland Garros), 23 de titluri WTA şi numărul unu mondial timp de 64 de săptămâni spun totul. Să experimentez pasiunea, motivaţia şi munca pentru a fi şi mai bună mă motivează şi pe mine să progresez. Să lupt şi să mă dezvolt când continui să reprezint sportivi de clasă mondială la wesportagency”.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: