Simona Halep, aclamată de spectatori pe Arena Naţională: Să împărţim acest trofeu, pentru că este al nostru, este al ţării

Simona Halep a fost ovaţionată de peste 15.000 de spectatori pe Arena Naţională, unde şi-a prezentat replica trofeului câştigat la Wimbledon.

Simona a fost îmbrăcată în echipament de joc alb și a intrat pe teren pe melodia We Are the Champions. Ea a trecut printr-un culoar pe care se aflau de-o parte şi de alta foşti campioni olimpici, iar pe un ecran uriaș au fost proiectate mesaje ale acestora: Ana Maria Brânză, Nicu Vlad, Camelia Potec, Laura Badea, Nadia Comăneci”

Prezentator al evenimentului a fost Andi Moisescu, iar imnul României a fost interpretat de Andra.

“Este o mare bucurie să vă am alături în această seară, să împărţim acest trofeu, pentru că este al nostru, este al ţării, în primul rând şi este o seară foarte specială pentru mine. Şi anul trecut a fost, dar acum este şi mai specială. Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit. Să ne bucurăm şi să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile. Vă mulţumesc încă o dată!”, a spus Simona Halep.

Simona a câştigat turneul de la Wimbledon, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc. Halep a cucerit anul trecut turneul de la Roland Garros.

Stiri recente

Ce buget are Ministerul Sportului pentru 2023! Anunțul lui Eduard Novak

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunţat că bugetul iniţial al ministerului pe care îl conduce va fi în 2023...