Cristina ANDREI instructorul tau personal de fitness si electrostimulare (EMS)

Buna, sunt Cristina ANDREI instructorul tau personal de fitness si electrostimulare (EMS).

Acreditata national si international ca instructor fitness – Personal Trainer de catre Asociatia Succes in Educatie si Sport i instructor formator in electrostimulare musculara pe cel mai performant sistem profesional EMS – AQ8 ElectroFitness si absolvent certificat al cursului de prim ajutor.

Din dorinta de evolutie am pus bazele unui concept nou, inovator si benefic pentru cei ce isi doresc un corp armonios, sanatos, o piele tonifiata si un sistem muscular frumos conturat.

Combinatia intre fitness si EMS da nastere unui antrenament complet diferit, un antrenament care lucreaza in profunzime toate grupele musculare si da randament intr-un timp mult mai scurt.

Cui ma adresez? Ma adresez celor ce:

  • doresc sa slabeasca
  • doresc sa se intretina
  • doresc un corp armonios si o stare psihica pozitiva
  • doresc o piele tonifiata
  • doresc o musculatura conturata
  • nu doresc celulita
  • nu doresc sedentarism
    Ma adresez tuturor celor ce doresc o viata sanatoasa. Nu in ultimul rand ma adresez colegilor instructori (fitness, aerobic, kangoo jump, antrenorilor sportivi, etc) ce doresc sa evolueze profesional. Pentru voi dragi colegi, in colaborare cu Asociatia Succes in Educatie si Sport organizam cursuri de instructori EMS ( https://asociatiasucces.ro/curs-de-perfectionare-electrostimulare-ems/ )

Vino alaturi de mine si te voi indruma catre cea mai buna versiune a ta.

Pentru intrebari, sfaturi si programare ma puteti contacta la: 0773.936.307; cristina_bls@yahoo.com; https://www.facebook.com/cristina.andrei.543 ; https://www.instagram.com/cristina_bls/?hl=ro

Stiri recente

FC Rapid a învins FC Voluntari, scor 4-1. Dugandzic, hattrick și a devenit golgeterul Superligii

FC Rapid a învins, acasă, scor 4-1, pe FC Voluntari, în etapa a XXIV-a din Superligă. Marko Dugandzic a...