Simona Halep a avut un atac de panică! S-a întâmplat chiar în timpul meciului pierdut la Roland Garros cu Qinwen Zheng: „Nu am des, nu înțeleg de ce s-a întâmplat”

Simona Halep a suferit un atac de panică în timpul meciului disputat cu Qinwen Zheng la  Roland Garros. Chinezoaica a câștigat cu scorul de 2-6, 6-2, 6-1.

Halep a chemat medicul în setul al treilea al partidei, ea având probleme respiratorii. A suferit un atac de panică.

„A fost doar un atac de panică, se mai întâmplă. Nu am ştiut ce să fac, pentru că nu le am des. Nu înţeleg de ce s-a întâmplat, deoarece conduceam şi jucam bine. Mi-am pierdut cumpătul, nu mă puteam concentra. Mi-a fost greu după meci, însă acum sunt bine. Mi-am revenit şi mi-am învăţat lecţia după acest episod. Nu a fost nimic periculos, după părerea mea” a spus Simona Halep după meci.

Simona Halep a avut un atac de panică

„Este doar un meci de tenis, aşa că trebuie să îl tratez mai relaxată. Probabil am pus prea multă presiune pe mine, deoarece doream foarte mult să joc bine. Mă simt bine, mă antrenez, muncesc din greu. Însă nu mi-a ieşit şi probabil m-am panicat un pic gândind prea mult la astea.

Asta este, s-a întâmplat, trebuie să accept acest lucru. E ceva normal, toate lumea are atacuri de panică. Va fi mai bine data viitoare, cu siguranţă. Nu mi se întâmplă de obicei aceste lucruri, aşa că a fost ceva nou pentru mine” a explicat ea.

Pe rețelele sociale, Simona Halep a dat detalii: „Salutare tuturor! Vă scriu aceste cuvinte deoarece simt nevoia să le împărtăşesc cu cei cărora le pasă. Ca de obicei, am simţit o mare susţinere din partea fanilor mei şi aş vrea să vă mulţumesc tuturor! (…)

În general nu sunt o persoană dramatică şi sper că nici nu voi arăta ca una prin aceste cuvinte. Ultimele 18 luni au fost foarte dificile, din punct de vedere emoţional şi fizic. După ce am pierdut la Doha (4-6, 3-6 cu Caroline Garcia, în februarie), mesajul meu către oamenii apropiaţi a fost că nu mai pot să continui, că am terminat cu tenisul.

Însă, cumva am reaprins focul şi am început din nou să simt dragostea faţă de tenis, a decis să muncesc din greu şi să fac schimbări semnificative. Sunt mândră de mine pentru ce am reuşit în ultima vreme. Am făcut asta doar cu ajutorul lui Patrick (Mouratoglou) şi vreau să îi mulţumesc că a fost alături de mine”.

Stiri recente

Neymar va relua antrenamentele pentru a joca în optimi cu Coreea de Sud

Neymar, care nu a jucat din cauza unei entorse la glezna dreaptă în partida cu Camerun, la CM Qatar,...