SHAKIRA LUI TAMAS

Iubita internaţionalului de la Auxerre a practicat în adolescenţă dansurile moderne, făcînd parte dintr-un ansamblu coregrafic din Braşov, localitatea sa natală. Ioana îşi împarte timpul între vizitele în Franţa la Gabi şi cursurile de la academia de Educaţie Fizică şi Sport, unde este studentă în ultimul an

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO CU IOANA!

SportM: În comparaţie cu alte fete de vîrsta ta, ai o viaţă aparte?
Ioana Nut: Da, relativ. Relaţia cu cineva care e mai mereu prin cantonamente nu e una tocmai obişnuită. Cu timpul însă, te acomodezi şi descoperi şi multe avantaje ale unei relaţii la distanţă. Fiecare îşi poate vedea de meseria lui şi, pe deasupra, nu intervine monotonia, lucru ce afectează relaţia multor cupluri.

SportM: Locuieşti cu Gabi sau îţi petreci mai mult timpul prin ţară?
Ioana Nut: În ultima perioadă prefer să fi u cît mai des alături de el. L-am însoţit în Spania cînd juca la Celta Vigo, şi acum la Auxerre. În ţară vin doar cu ocazia sărbătorilor şi a perioadei în care am sesiune la facultate.

SportM: Ţînînd cont că astfel eşti departe de prieteni şi familie în majoritatea timpului, ce faci cînd Gabi se afl ă în cantonament?
Ioana Nut: Pentru că mi-e urît singură, dorm la Oana, prietena lui Daniel Niculae. Sîntem bune prietene şi mergem la cumpărături prin oraş, la masaj sau la solar. Încercăm să ne distrăm cum putem.

SportM: Vorbiţi între voi şi despre fotbal, vă pricepeţi la fenomen?
Ioana Nut: Eeeh, nu pot să îmi dau acum singură cu părerea dacă mă pricep sau nu. Dar am făcut sport la viaţa mea, aşa că în poate vor practica mai multe.

SportM: Vei merge în Austria şi Elveţia să îl susţii pe Gabi la Campionatul European?
Ioana Nut: Nu cred, din păcate trebuie să mă pregătesc pentru licenţă.

SportM: Asişti de obicei la meciurile lui din tribună?
Ioana Nut: Merg doar la unele partide, pentru că Gabi este destul de superstiţios.

SportM: De ce nu ai ales o carieră în modelling?
Ioana Nut: Nu cred că mi se potriveşte. A fi fotomodel impune un anumit stil de viaţă, iar eu sînt o fire mai independentă.

SportM: Ai accepta totuşi să pozezi pe coperta unei reviste destinate bărbaţilor?
Ioana Nut: Da, de ce nu?! Lăsînd modestia la o parte, cred că sînt destul de fotogenică şi îmi place să pozez.

SportM: Ţi-ar surîde o carieră în media?
Ioana Nut: Nu sînt genul care doreşte să iasă cu orice preţ în evidenţă. Am apărut deja la cîteva emisiuni televizate cînd făceam parte dintr-o trupă de dans modern.

SportM: De ce nu ai mai continuat în acest domeniu?
Ioana Nut: A fost mai mult un hobby, financiar nu se cîştiga prea bine şi nu cred că m-aş fi putut întreţine în viitor. Nu zic că nu se poate în general, dar doar cei care fac dans sportiv de performanţă au şanse să se realizeze material.

SportM: L-ai invăţat şi pe Gabi să danseze?
Ioana Nut (rîde): Nu a fost nevoie, se descurcă şi singur.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...