Sfaturi de la pariorul cu peste 15 ani experiență

Întreaga planetă este contaminată cu virusul pariurilor, mai ales acum, în perioada în care se desfășoară Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018. Din ce în ce mai multe persoane încep să mizeze pe pronosticurile dorite pentru a se distra și cu speranța că-și vor rotunji veniturile sau că vor da lovitura și se vor îmbogăți peste noapte. Totuși, pentru că nu tot ce zboară se mănâncă, ne-am gândit să vă oferim câteva sfaturi prețioase pe care le-am obținut de la un parior cu peste 15 ani de experiență în domeniu:

Dacă nu ai suficientă răbdare, apucă-te de altceva!

Majoritatea celor care pariază pierd din cauza lăcomiei și mai exact datorită faptului că nu au suficientă răbdare pentru a munci pentru rezultate. Crezi că pariorii profesioniști joacă bilete cu 10-15 de pronosticuri? Ei bine, află că nu! Cei care își câștigă pâinea din pariuri sportive joacă numai bilete individuale. Da, jucând bilete de 2 lei cu speranța de a câștiga bani de o garsonieră nu vei face altceva decât să fii unul dintre cotizanții caselor de pariuri.

Dacă ai ajuns să citești aceste rânduri, probabil încă nu te-ai îmbogățit din pariuri. Renunță așadar la biletele multiple sau limitează-te la 2-3 selecții pe bilet și la o cotă totală realistă.

Disciplină înainte de orice!

Dacă nu știi niciodată cât și cum vei miza mâine, cu siguranță nu vei putea să ieși pe plus la sfârșit de lună. Cei care mizează în mod haotic nu vor putea realiza profit pe termen mediu și lung chiar dacă stabilesc pronosticuri bune, pentru că, de fapt, se lasă în voia sorții. Câștigi astăzi un bilet cu o miză de 10 lei, iar apoi pierzi 2 pariuri de câte 50 RON, ce mai contează că ai un procent bun de câștig raportat la cotă?

Nu există performanță în pariuri sportive fără disciplină: trebuie să-ți conturezi o strategie de gestionare a mizelor și să o respecți cu maximă strictețe, fără să te abați din nici un motiv. Încearcă să eviți strategiile progresive și gândește totul pe termen lung. Antrenează-ți răbdarea zi de zi!

Analizează partidele, nu te juca de-a pariatul

Dacă ultimele 4-5 rezultate și poziția din clasament îți dictează pronosticurile, înseamnă că fie ești începător, fie că nu ai depășit acest nivel deși pariezi de ani buni de zile. Știai că profesioniștii își alocă de la ore la zile pentru a se documenta și analiza un singur pronostic? Asta nu înseamnă că trebuie să-ți dai demisia pentru a putea fi parior, ci că trebuie să-ți dai interesul și să nu tratezi acest aspect cu superficialitate.

Pe lângă strategia de money management, calitatea ponturilor tale va dicta în mare parte și rezultatele tale pe termen lung. Urmărește-i pe profesioniști și încearcă să înveți cum să analizezi corect meciurile. Alocă-ți măcar 30 de minute pentru alegerea fiecărui pont!

Alege cu cap unde să joci…

Dacă joci la o agenție pentru că te-ai obișnuit și nimic mai mult, faci o mare greșeală, pentru că practic te autosabotezi. Inspectează piața, răsfoiește recenziile caselor de pariuri online de top și apoi înregistrează-te la mai mulți operatori. Te-ar putea tenta o promoție să folosești codul bonus Netbet, însă nu lăsa ca acesta să fie singurul criteriu pentru alegerea unei agenții. Urmărește în detaliu ceea ce te interesează pe tine și asigură-te că ai conturi deschise la cel puțin 4-5 operatori, pentru a putea juca mereu acolo unde ai parte de cele mai valoroase cote pentru pronosticul vizat și pentru ca să poți profita de cele mai bune oferte de piață.

Nu juca la recuperare

Orice parior va fi tentat să-și recupereze pierderile atunci când traversează o perioadă nefastă. De această tentație nu vei scăpa niciodată, însă este esențial să începi să te înveți să trăiești cu asta. Mai exact, trebuie să lucrezi la autocontrol. Dacă te simți depășit și nu poți să te abții din pariat aiurea atunci când ești în cădere liberă, înseamnă că pariurile nu sunt pentru tine. Limitează-te la distracție și nu transforma jocul într-o patimă! Nu paria niciodată bani pe care nu-ți permiți să-i pierzi fără repercusiuni. Nu există pariu sigur și nici măcar blaturile adevărate nu ies întotdeauna, așa că cel mai câștigat vei fi dacă eviți astfel de ieșiri.

Răbdarea, disciplina, devotamentul și experiența sunt lucrurile de care ai nevoie pentru a putea spera să devi un parior iscusit. Odată la o lună de zile analizează-ți performanțele și încearcă să identifici elementele care ți-au cauzat pierderile. Multă baftă!

Stiri recente

FC Rapid a învins FC Voluntari, scor 4-1. Dugandzic, hattrick și a devenit golgeterul Superligii

FC Rapid a învins, acasă, scor 4-1, pe FC Voluntari, în etapa a XXIV-a din Superligă. Marko Dugandzic a...