Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Serena Williams – Sharapova, finala feminina de la Australian Open

Americanca Serena Williams şi rusoaica Maria Sharapova, cap de serie numărul unu, s-au calificat în finala feminină a turneului de tenis de la Melbourne.

Serena Williams a învins-o cu 7-6, 6-4, pe cehoaica Nicole Vaidisova şi ajunge astfel în finală deşi nu era cotată ca favorită la debutul turneului dar le-a eliminat pe Nicole Vaidisova, cap de serie numărul 10, Shahar Peer, cap de serie numărul 16, Jelena Jankovic, cap de serie numărul 11, Nadia Petrova, cap de serie numărul cinci şi Mara Santangelo, cap de serie numărul 27.

Serena Williams a câştigat 12 din cele 14 seturi jucate în acest an la Australian Open şi cele mai mari probleme le-a avut în sferturi cu israelianca Shahar Peer când s-a impus cu 8-6 în decisiv după ce Peer a servit la un moment dat pentru câştigarea meciului.

Maria Sharapova a învins-o clar, 6-4, 6-2, pe favorita numărul patru, belgianca Kim Clijsters, şi s-a calificat în finală câştigând 12 din cele 13 seturi jucate, singura problemă având-o în chiar turul inaugural când Sharapova s-a impus cu 9-7 în setul decisiv al disputei cu franţuzoaica Camille Pin.

în turneul masculin, elveţianul Roger Federer se îndreaptă vertiginos spre un nou titlu la Melbourne după ce l-a ridiculizat în semifinale pe americanul Andy Roddick, cap de serie numărul şase, 6-4, 6-0, 6-2.

Federer nu a pierdut nici un set până acum la Australian Open, deşi i-a avut în faţă pe Mickail Youjnâi, cap de serie numărul 25, Novak Djokovic, cap de serie numărul 14, Tommy Robredo, cap de serie numărul şapte, sau Roddick, şi va juca în finală cu învingătorul dintre germanul Tommy Haas, cap de serie numărul 12, şi chilianul Fernando Gonzalez, cap de serie numărul 10.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: