San Marino, aproape de o mare surpriza in fata Irlandei

în primul meci oficial inter-ţări din Europa, Irlanda a câştigat cu 2-1 pe terenul lui San Marino într-un joc contând pentru Grupa D a preliminariilor Campionatului European din Austria şi Elveţia, din 2008.

Cu doar patru puncte câştigate din primele patru meciuri, Irlanda avea mare nevoie de o victorie de moral în San Marino dar a avut nevoie de sprijinul brigăzii de arbitri pentru a se impune pe un teren pe care Germania a câştigat cu 13-0.

După 0-0 la pauză, Irlanda a deschis scorul în minutul 49 prin Kevin Kilbane care a finalizat o centrare excelentă venită de la Steve Finnan.

Marani a egalat pentru San Marino în minutul 86 după o pasă excelentă a lui Muccioli şi gazdele au fost foarte aproape de a obţine primul punct din istorie într-un meci oficial după 37 de înfrângeri consecutive dar în prelungirile prelungirilor, minutul 95, Stephan Ireland a şutat din interiorul careului mare jos, la colţ, şi a adus o victorie nesperată Irlandei.

San Marino a jucat cu Simoncini – Valentini, Marani, Albani, Simoncini – Muccioni, Bonini (Vannucci 76), Domeniconi (Bugli 88), Marani – Selva, Gasperoni (Andreini 66), în timp ce Irlanda a jucat cu Henderson – Finnan, Dunne, OShea (McShane 45), Harte (Hunt 74) – Duff, Carsley, Ireland, Kilbane – Long (Stokes 80), Robbie Keane.

Articolul anteriorSpecial / Allez Romania!
Articolul urmatorReguli noi pentru spectatori
Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...