Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Sala Sporturilor din Bacău va purta numele Narcisa Lecuşanu

Sala Sporturilor din Bacău va purta numele fostei mare handbaliste Narcisa Lecuşanu, membră în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF).

„Mă simt onorată de această veste. Este sala în care am făcut primii paşi către marea performanţă cu echipa <Ştiinţa Bacău>. Bacăul <respiră> handbal prin CSS, CSM şi echipa Ştiinţa Bacău. Bacăul, oraşul meu natal, mi-a acordat şi titlul de Cetăţean de Onoare în anul 2005. Ţin să îi mulţumesc şi domnului Ducu Hermeziu pentru implicare şi susţinere”, a declarat Narcisa Lecuşanu.

Narcisa Lecuşanu şi-a început cariera de handbalistă în 1988, în oraşul natal, la CSŞ Bacău.

Campioană mondială la tineret în 1995, vicecampioană mondială la senioare în 2005, de 4 ori campioana României şi finalistă a Ligii Campionilor în 2010, Narcisa Lecuşanu a marcat 354 goluri în 134 partide pentru echipa națională a României, performanţă la care se adaugă sute de goluri înscrise în cupele europene şi în campionate, precum cele din România, Macedonia, Germania şi Danemarca, în care a evoluat pentru echipe de top. S-a retras în 2010, la doar 34 de ani, din cauza unei accidentări la genunchi.

După retragere, a fost director tehnic şi antrenor federal al echipelor naţionale feminine (2010-2016) şi vicepreşedinte al Federaţiei Române de Handbal (2014-2016), iar în 2016 a preluat rolul de Chairwoman Women’s Handball Board (European Handball Federation). De asemenea, a făcut parte din Comitetul Executiv al EHF în perioada 2016-2018 şi este Chairwoman of Women’s Handball Working Group (International Handball Federation din 2016).

Narcisa Lecuşanu este singura româncă ajunsă în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal, din care face parte din noiembrie 2017, aflându-se la al doilea mandat.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: