Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Dinamo e din nou campioană națională la handbal masculin

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti este campioană naţională şi în sezonul 2021-2022, cu două etape înainte de final, în pofida înfrângerii din deplasare, de joi, cu vicecampioana Potaissa Turda, scor 32-29 (16-12).

În urma partidei, care contează pentru etapa a 24-a a Ligii Naţionale, Dinamo Bucureşti are 64 de puncte din postura de lider al clasamentului. Steaua Bucureşti, de pe locul 2, a reuşit doar un egal în ultima secundă în deplasare la Suceava şi are 56 de puncte. Potaissa se află pe locul 3, cu 55 puncte.

În celelalte partide ale rundei s-au înregistrat rezultatele: CSM Bucureşti – CSM Bacău 40-33, CSU Suceava – Steaua Bucureşti 31-31, Poli Timişoara – CSM Vaslui 30-29, Universitatea Cluj – CSM Alexandria 28-32, HC Buzău – Minaur Baia Mare 30-26. Ultimul meci al etapei se joacă la această oră, între CSM Focşani – HCDS Constanţa.

Ultimele două etape ale sezonului programează meciuri în 11 mai (etapa 25) şi 18 mai (etapa 26).

Dinamo Bucureşti ar urma să primească medaliile şi tricourile de campioană în 11 mai, după disputa cu Steaua Bucureşti.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: