Te asteptam si pe retelel sociale

Box

Rudel Obreja se teme de o conspiratie

Rudel Obreja, spune că anumite persoane din ţările ex-sovietice îşi doresc ca el să nu mai câştige alegerile pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Box, care se vor ţine duminică. Obreja, însă, nu se sperie şi consideră că are toate şansele pentru a mai lua un mandat.

Duminică vor avea loc alegerile pentru funcţia de preşedinte al federaţiei de box. Rudel Obreja, actualul conducător al boxului românesc, spune că surpriza pentru el a fost momentul în care Feri Vaştag şi-a depus candidatura pentru această funcţie.

„Nu mi-am revenit încă nici acum. Dar sper ca Feri să revină unde îi este locul, în sala de box”, a declarat Obreja.

Obreja spune că dacă nu va câştiga alegerile de la FR Box, va renunţa la toate funcţiile pe care le deţine la forul internaţional

Actualul preşedinte al federaţiei dezvăluie că în acest moment există la nivelul ţărilor ex-sovietice o conspiraţie împotriva sa.

„încearcă să mă răstoarne. Sper să nu se întâmple, dar dacă va fi aşa voi scoate şi eu anumite documente”, a precizat Obreja.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: