RTP dă start înscrierilor la turneul Sport Magazin Tenis Cup, din 8 iulie

RTP începe de azi, înscrierile la turneul de categorie RTP 50, Sport Magazin Tenis Cup, din 8 iulie 2018, rezervat debutanţilor şi începătorilor.

RTP în colaborare cu Revista Sport Magazin, vor organiza în data de 8 iulie 2018, la Vitality Tenis Club, turneul RTP 50 rezervat jucătorilor debutanţi.
Înscrierile se fac prin email la office@tenispremium.ro până cel târziu 2 iulie 2018. Pe 6 iulie se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de joc.
Taxa de participare la o probă de simplu este de 60 lei, iar la dublu de 50 lei per jucător.

Turneul include cinci probe: 
– simplu masculin – tablou principal de 32 jucători
– simplu feminin – tablou principal de 32 jucătoare
– dublu masculin – tablou principal de 16 perechi
– dublu feminin – tablou principal de 16 perechi
– dublu mixt –  tablou principal de 16 perechi

Proba de simplu masculin se poate organiza cu minim 16 jucători, cea de simplu feminin cu minim 8 jucătoare, iar probele de dublu, cu minim 8 perechi.

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte un prosop la turneu, plus apă, banană şi un baton lion pentru fiecare meci jucat. Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori iar cei care câştigă cel puţin un meci, primesc şi premii în bani.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...