Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Ronaldo s-a inteles cu AC Milan!

Ronaldo este al doilea star care nu mai intra in calculele lui Capello si al patrulea „galactic” care paraseste Madridul in ultimii doi ani, dupa Figo, Zidane si Beckham. Astfel, galeria de vedete adunata de Ramon Calderon se destrama.

Golgheterul all-time al turneelor finale ale Campionatelor Mondiale, Ronaldo n-a jucat in actualul sezon din Primera Division decat in trei meciuri si a marcat un singur gol. El a absentat la partida cu Zaragoza din weekend din cauza unei accidentari la picior.

Presa italiana anunta deja ca Ronaldo s-a inteles cu AC Milan si este foarte posibil ca Ronaldo sa fie confirmat de echipa patronata de Silvio Berlusconi.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: