Ronaldo nu a fost adus la Sporting de Boloni. Cel care l-a descoperit este un fost fotbalist cunoscut, fratele unui român

Frederico Tchabass Tavares a destăinuit în cadrul Podcastului Business Philosophy că nu Boloni l-a adus pe Ronaldo la Sporting, ci unul din frații lui, fostul fotbalist Oceano Cruz.

05:12 – “Fratele meu Vincente a jucat la Sparta Rotterdam și a fost vreo 5 ani la naționala olandeză. Cel mai faimos frate este Oceano Cruz. A jucat 11 ani la Sporting, apoi a jucat la Real Sociedad și la Toulouse.

A fost 14 ani la lotul national al Portugaliei, 64 de meciuri oficiale și a dat 20 de goluri. A dat și autogol într-un meci cu România, a vrut să-l dezechilibreze pe Lăcătuș și a tras în vinclu”.

07:55 – Oceano l-a descoperit de fapt pe Ronaldo, apoi i l-a dus lui Boloni la Sporting Lisabona. Majoritatea oamenilor din Madeira, de unde este Ronaldo, au origini în Insula Capului Verde.

Bunicii lui Ronaldo sunt din Capul Verde și așa a venit Ronaldo la o selecție, unde a fost descoperit de fratele meu. Oceano, care era antrenor la juniori, a selectat atunci 4 jucători, Nani, Ronaldo, Quaresma și încă unul.

Și pe cei 4 i-a dus la Sporting. Nu s-a dus Boloni în Madeira să-I selecteze, ci au fost aduși de fratele meu.”

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...