Ronaldo: Hattrick-ul cu nr. 60 din cariera mea este cu atât mai important cu cât ne-a adus cele 3 puncte

Manchester United a obținut o victorie dificilă acasă, contra celor de la Norwich, scor 3-2, în cadrul etapei cu numărul 32 din Premier League, după un hattrick marcat de Cristiano Ronaldo.

“Sunt foarte fericit pentru această victorie și pentru faptul că ne-am revenit în Premier League. Cum am mai spus și înainte, recordurile individuale au valoare doar atunci când ne ajută să atingem obiectivele de la echipă, iar hattrick-ul cu numărul 60 din cariera mea este cu atât mai important cu cât ne-a adus cele 3 puncte. Felicitări, băieți, a fost un efort extraordinar din partea tuturor. Nu ne lăsăm bătuți, vom lupta până la final”, a transmis Ronaldo e contul personal de Instagram.

Rivalul său Lionel Messi (34 de ani) are 55 de hattrick-uri.”Diavolii roșii” sunt la trei puncte în spatele lui Tottenham, echipa clasată pe ultima poziție care asigură un loc în grupele Champions League în sezonul următor.

CR 7 a mai izbutit un hattrick contra celor de la Tottenham, scor 3-2, în meciul din etapa 29, ocazie prin care a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului.

 

Stiri recente

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold, scor 28-27, în turul sferturilor European League, la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, echipa daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European...