Real Madrid ofera 50 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo

Ziarele spaniole au scris ca tanarul jucator al celor de la Manchester United, este pe primul loc in lista de transferuri a directorului sportiv al Realului, Predrag Mijatovic.

Cotidianul As scrie ca madrilenii sunt gata sa ofere 50 de milioane de euro, pentru a-l cumpara pe Ronaldo din vara. La doar 21 de ani, jucatorul portughez, este vazut ca inlocuitorul ideal a lui David Beckham in campaniile de marketing ale clubului spaniol, dar si pentru a intari atacul “galacticilor”.

Barcelona, a fost si ea asociata cu transferul lui Ronaldo, fapt ce ar putea creste pretul de transfer. Insa, Manchester insista ca portughezul nu este de vanzare, si au de gand sa ii renegocieze contractul, in ciuda faptului ca acesta expira in 2010.

“Este normal ca presa sa vorbeasca de transferul lui Cristiano la Real. El este un mare jucator si Real este un club mare, dar sunt doar speculatii. Sunt fantezii. Jocul pe care il practica la Manchester arata ca este fericit aici, si ca se gandeste doar la United. Este un jucator foarte talentat, printre cei mai buni din lume”, a declarat vicepresedintele englezilor, Carlos Queiroz.

Stiri recente

Nadal, eliminat în turul al doilea de la Barcelona

Rafael Nadal a fost învins în turul al doilea al turneului ATP 500 de la Barcelona. Alex de Minaur (25...