Răzvan Pîrcălabu – Am cunoscut pe propria piele pedepsele din sport, care mi-au prins foarte bine

Răzvan Pîrcălabu (președinte F.R. Lupte) a declarat în cadrul Podcastului Business Philosophy că a cunoscut pe propria piele pedepsele din sport.

“Am cunoscut pe propria piele. Eram la antrenament, fiind un tânăr sportiv care bătea la ușile afirmării. Primul meu antrenor, Luca Rădoi, ne dădea anumite pedepse, frânghii, flotări, când nu ne ieșeau procedeele.

Erau exagerate pentru vârsta noastră și încercam să mai furăm din ele. M-a prins și m-a altoit cu niște papuci din aceia de cauciuc de la Danubiana, de mi-a mers la suflet.

M-am dus foarte supărat acasă și m-a luat tatăl meu, care era un fost mare luptător, și m-a luat și el la o serie, ca să nu mă mai plâng și să fac ceeea ce trebuie la antrenament. Și sincer chiar mi-a prins bine.

Dar acele metode sunt demult apuse pentru că lucrurile au evoluat. Și acum dacă nu ai conștiință și nu-i convingi pe sportivii tăi că totul pleacă din interiorul lor să se autodepășească, nu rezolvăm nimic cu bătaia sau cu amenințările. La noi nu există așa ceva.

Podcastul Business Philosophy, moderat de Romeo Chiriac, este sprijinit de Domeniile Sâmburești.

Stiri recente

Simona Halep împlineşte 32 de ani

Simona Halep împlineşte astăzi 32 de ani. Ea a fost suspendată patru ani pentru dopaj și a ieşit din...