Razvan Lucescu vrea doar locul 2

0
157

Cu aproape 48 de ore înainte de derbiul cu Steaua de duminică, tehnicianul Rapidului, Răzvan Lucescu, a anunţat că nu este interesat în mod special de rezultatul acestui meci ci ca echipa lui să prindă locul doi la finalul campionatului.

Lucescu junior a spus că Rapid are un avantaj moral faţă de Steaua graţie întâlnirilor directe din campionat din ultimele două sezoane, jocuri în care Rapid a obţinut de fiecare dată patru puncte din şase posibile.

De asemenea, antrenorul lui Rapid a anunţat că echipa lui se mulţumeşte cu orice rezultat se va înregistra la jocul de duminică atât timp cât echipa sa va încheia campionatul pe locul doi.

Răzvan Lucescu a mai spus astăzi că jocul nu este decisiv atâta vreme cât sezonul este departe de a se fi încheiat iar distanţa dintre Rapid, Steaua şi CFR Cluj este una mică în condiţiile în care campionatul este foarte echilibrat.

În ceea ce-l priveşte pe brazilianul Elton, Lucescu a confirmat că jocul nu se va rezuma la un duel Zicu – Elton ci va fi decis de toţi jucătorii, Lucescu luându-i apărarea fundaşului Ionuţ Rada spunând că steliştii nu au de ce să se plângă atât timp nu crede că aceştia au intra ca domnişoarele la adversarii lor în meciuri.

Tehnicianul Rapidului a aplaudat şi ideea conform căreia meciul va fi arbitrat de un străin afirmând că poate vor fi greşeli şi acum dar astfel se va înlătura orice dubiu că au fost greşeli voite.