Rapid, victorie chinuita la Mioveni

Rapid a invins, sambata, cu scorul de 2-1, nou-promovata Dacia Mioveni.

Primul meci in Liga I din istoria Daciei Mioveni nu a fost unul fericit, insa gazdele pot acuza prestatia destul de slaba a brigazii de arbiti.

In minutul 64, Danut Coman a atins mingea cu mana in afara suprafetei de pedeapsa, insa arbitrul Augustus Constantin a lasat meciul sa continue. La faza imediat urmatoare, giulestenii au reusit deschiderea scorului, prin varful Ionut Mazilu.

In minutul 73, Costescu a reluat cu capul o centrare si a restabilit egalitatea. Atacantul gazdelor nu a mai ramas pe teren decat 5 minute dupa marcarea golului, primind cartonas galben pentru simulare. Jucatorul mai primise un cartonas galben in prima repriza, tot pentru simulare, si a fost trimis la vestiare. Cu toate acestea, faza din minutul 78 al meciului nu a fost atat de clara precum cea din repriza intai.

In inferioritate numerica, Dacia Mioveni nu a mai rezistat decat pana in minutul 84. Centrarea lui Emil Dica l-a gazit perfect pe Ionut Mazilu in centrul careului gazdelor, iar atacantul a indeplinit o simpla formalitate, aducand din nou Rapidul in avantaj.

Gazdele au fortat pe final, insa nu au mai avut suficienta forta pentru a reusi sa ajunga in fata portii aparate de Dani Coman.

FOTO: Portarul Dani Coman a scapat de eliminare in minutul 64, desi a atins mingea cu mana in afara suprafetei de pedeapsa.