Rapid risca suspendarea terenului

Oficialii echipei Steaua au declarat la finalul meciului cu Rapid ca spera ca terenul echipei din Giulesti sa fie suspendat, datorita comportamentului neadecvat al suporterilor, care au aruncat cu diverse obiecte in brazilianul Elton si, de asemenea, au intrat cu torte pe stadion, lucru interzis de regulament.

“E inadmisibil si inacceptabil ce se intampla in Giulesti. Atatea injuraturi n-am primit niciodata in viata mea. Sper acum, ca s-a aruncat in teren cu torte, petarde, obiecte, au fost loviti jucatorii, sa se ia masuri impotriva Rapidului. Am fost injurat in permanenta si nu am ripostat”, a declarat revoltat Mihai Stoica, managerul general al Stelei.

Si antrenorul campionanei, Cosmin Olaroiu, spera ca gruparea patronata de George Copos sa fie sanctionata corespunzator.

“Probabil ca le va fi suspendat terenul. Ati vazut si dumneavoastra tortele, care ne-au costat si pe noi doua etape. De altfel, Lubos Michel a vrut sa opreasca meciul de trei ori”, a declarat antrenorul ros-albastrilor.

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...