Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Rapid – Poli Timisoara se joaca la Craiova

Telenovela locurilor de desfăşurare a meciurilor Rapid – Poli Timişoara şi Universitatea Craiova – Rapid a luat sfârşit după ce oficialii Rapidului au acceptat varianta Craiova pentru meciul cu Poli Timişoara.

Conform site-ului oficial al formaţiei Rapid Bucureşti, giuleştenii vor juca în prima etapă din retur cu Politehnica Timişoara într-un meci disputat la Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, într-un meci considerat acasă.

Rapidiştii au terenul suspendat o etapă după ce la partida cu Pandurii Târgu Jiu fanii au aruncat cu o sticla de plastic în antrenorul oaspeţilor, Eugen Neagoe.

În etapa a doua din mini-returul Ligii I, Rapid urma să joace în deplasare cu Universitatea Craiova dar cum şi oltenii au terenul suspendat din cauza suporterilor, jocul va avea loc la Bucureşti, pe stadionul Naţional din Complexul Lia Manoliu.

La toată această situaţie se adaugă şi cea a marii rivale, Steaua Bucureşti, care având terenul suspendat pentru două etape va juca meciurile de acasă cu UTA Arad şi FC Argeş la Oradea şi, respectiv, Focşani.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: