Rapid – Poli Timisoara se joaca la Craiova

Telenovela locurilor de desfăşurare a meciurilor Rapid – Poli Timişoara şi Universitatea Craiova – Rapid a luat sfârşit după ce oficialii Rapidului au acceptat varianta Craiova pentru meciul cu Poli Timişoara.

Conform site-ului oficial al formaţiei Rapid Bucureşti, giuleştenii vor juca în prima etapă din retur cu Politehnica Timişoara într-un meci disputat la Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, într-un meci considerat acasă.

Rapidiştii au terenul suspendat o etapă după ce la partida cu Pandurii Târgu Jiu fanii au aruncat cu o sticla de plastic în antrenorul oaspeţilor, Eugen Neagoe.

În etapa a doua din mini-returul Ligii I, Rapid urma să joace în deplasare cu Universitatea Craiova dar cum şi oltenii au terenul suspendat din cauza suporterilor, jocul va avea loc la Bucureşti, pe stadionul Naţional din Complexul Lia Manoliu.

La toată această situaţie se adaugă şi cea a marii rivale, Steaua Bucureşti, care având terenul suspendat pentru două etape va juca meciurile de acasă cu UTA Arad şi FC Argeş la Oradea şi, respectiv, Focşani.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...