Te asteptam si pe retelel sociale

Baschet

Violente in Las Vegas, in jurul „All-Star Game-ului”

Cunoscutul oras al cazinourilor, care a fost duminica gazda „All Star Game”, prestigiosul meci de baschet anual intre cei mai buni jucatori din campionatul NBA, a fost, in noaptea de duminica spre luni, scena unor violente fara precedent.

Patru persoane au fost ranite de gloante in apropierea unei discoteci si la intrarea in cazinoul MGM, trei dintre ele fiind in stare grava. O bataie a izbucnit si in hotelul de lux Wynn, situat pe principalul bulevard din Las Vegas, Strip, a declarat un purtator de cuvint al politiei.

„Au fost elemente criminale care au incercat sa profite de multimea de oameni si care isi alesesera victimele”,
a afirmat politistul Jose Montoya.

Duminica a fost pentru prima data cind Las Vegas, un oras care nu are echipa de baschet in NBA, a gazduit „All Star Game”, un eveniment ce atrage zeci de mii de fani ai acestui sport.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: