Rapid, buget uriaș în următorii trei ani! Zeci de milioane de euro pentru echipa din Giulești

Dan Şucu, omul de afaceri care deține 50 la sută din acțiunile echipei Rapid, a anunțat bugetul pentru următorii trei ani: 7, 10 şi 14 milioane de euro.

Oficialii formației din Giulești vor să vândă 8.000 de abonamente şi să aducă publicitate de 2.5 milioane de euro.

Rapid va avea și două baze moderne de pregătire în București, investiția aici fiind de opt milioane de euro.

Rapid, buget uriaș în următorii trei ani

„Anul acesta vom avea în jur de 7 milioane de euro buget. Vom încerca să le generăm din liniile noastre de business pe care le pornim, dacă nu, vor fi generate de către proprietari. Nico (n.red. – preşedintele Daniel Niculae) trebuie să aibă un traseu foarte clar, să ştie ce are anul ăsta, anul viitor şi anul viitor. Deci anul acesta va avea 7 milioane buget, anul viitor 10 milioane, iar anul următor 14 milioane. Şi până la 24 de milioane mai e puţin. Ca obiectiv nu există altceva decât titlul… Ăştia mai tineri pot să aştepte, dar eu am 60 de ani… deci în doi ani. Şi nu ne interesează doar ideea de a fi campioni, ci şi modul în care ajungem campioni. E important şi modul cum câştigi, nu doar câştigul. Fanii noştri trebuie să fie mândri nu doar de performanţă, ci şi de modul în care a fost obţinută” a declarat Dan Șucu, acționar FC Rapid.

Dan Șucu a anunțat ce baze sportive va avea Rapid: „Noua bază a Rapidului are 3,6 hectare, e fosta bază Constructorul. Deocamdată nu avem un nume, pentru că nu am hotărât care e sponsorul care ne va ajuta. Terenul principal va fi hibrid, la fel ca cel de pe stadion şi îl va folosi echipa mare, vor fi vestiare, sală de forţă, de relaxare, un mic hotel… ceva ce nu prea găsim peste tot în Bucureşti acum. Această bază va fi operată de clubul Rapid. Ea a costat 3 milioane şi un pic de euro, şi investiţia de acolo va fi de 5 spre 6 milioane, termenul de finalizare – aproximativ 18 luni. A doua bază este Baza Sportivă Mobexpert, fostă Coresi, iar ea este pentru sportul de masă. Aproximativ 1.000 de copii între 5 şi 17 ani vor face fotbal aici. Această a doua bază va fi operată de Şcoala de Fotbal Rapid, o organizaţie non-profit. Baza pentru sportul de masă a costat 2 milioane de euro, iar amenajarea ei va costa încă 2 milioane, totul va fi gata în 18 luni. Investiţiile în aceste două baze sunt pur private ale mele”.

foto: www.facebook.com/FCRapid1923oficial

 

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...