Dan Șucu, noul acționar al clubului Rapid, contre cu Nelu Varga, patronul CFR Cluj: „Nu am auzit de el ca om de afaceri”. Replica a venit imediat: „Să o întrebe pe soţia dânsului”

Omul de afaceri Dan Şucu a preluat 50 la sută din acţiunile clubului Rapid, iar celelalte 50 de procente rămân la Victor Angelescu.

Șucu a spus în conferința de presă în care a fost prezentat oficial ca noul acționar la echipei din Giulești că nu a auzit de Nelu Varga ca om de afaceri.

Finanțatorul campioanei CFR Cluj i-a dat o replică dură lui Dan Șucu.

Dan Șucu, noul acționar al clubului Rapid, contre cu Nelu Varga, patronul CFR Cluj

„Dacă discutăm pe parte organizațională, înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Sau aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înțeles.

Dacă vreți să vorbim în mod direct, pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent… Poate știți dumneavoastră afacerile. Eu nu-l cunosc. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri”, a spus Dan Șucu la conferința de prezentare.

Nelu Varga i-a răspuns, potrivit Prima Sport: „Dacă nu ştie cine este domnul Varga îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.red. – Diana Șucu) . Am ales mereu Ethan Allen (n.red. – firma Dianei Șucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat. Domnul Varga are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva. Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil i s-a urcat la cap, de la Imperiul Căţeluşilor, crede că este leu, dar nu este aşa”.

foto: www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Stiri recente

CFR conduce SuperLiga, dar FCSB vrea să dea lovitura în Gruia

de Levente Balint  CFR Cluj este lideră în SuperLiga după 23 de etape, cu 50 de puncte, cu două mai...