Te asteptam si pe retelel sociale

Formula 1

Raikkonen: Noua masina este foarte buna

Pilotul finlandez Kimi Raikkonen a declarat ca rezultatele bune obtinute de echipa sa, Ferrari, in testele efectuate pe circuitul de la Bahrein nu sunt concludente si asteapta prima cursa a sezonului pentru a vedea performantele echipei italiene. 

Cred că noua maşină este foarte bună, a declarat Raikkonen la finalul testelor din Bahrain. Cel puţin aici s-a prezentat bine. E dificil de spus cum stau celelalte echipe aşa că va trebui să aşteptăm şi să vedem acest lucru la Melbourne. Sîntem mulţumiţi de felul cum merge maşina. Sper să fie suficient de rapidă şi în curse. Sîntem optimişti, dar trebuie să aşteptăm pînă la prima cursă pentru a vedea unde ne aflăm, pînă acum sîntem mulţumiţi„.

Chiar dacă a încercat să fie rezervat în declaraţii, Raikkonen nu şi-a ascuns intenţia de a cîştiga titlul. „Bineînţeles, vom încerca să cîştigăm titlul şi să cîştigăm cît mai multe curse„, a încheiat Raikkonen.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: