Raikkonen: Noua masina este foarte buna

Pilotul finlandez Kimi Raikkonen a declarat ca rezultatele bune obtinute de echipa sa, Ferrari, in testele efectuate pe circuitul de la Bahrein nu sunt concludente si asteapta prima cursa a sezonului pentru a vedea performantele echipei italiene. 

Cred că noua maşină este foarte bună, a declarat Raikkonen la finalul testelor din Bahrain. Cel puţin aici s-a prezentat bine. E dificil de spus cum stau celelalte echipe aşa că va trebui să aşteptăm şi să vedem acest lucru la Melbourne. Sîntem mulţumiţi de felul cum merge maşina. Sper să fie suficient de rapidă şi în curse. Sîntem optimişti, dar trebuie să aşteptăm pînă la prima cursă pentru a vedea unde ne aflăm, pînă acum sîntem mulţumiţi“.

Chiar dacă a încercat să fie rezervat în declaraţii, Raikkonen nu şi-a ascuns intenţia de a cîştiga titlul. “Bineînţeles, vom încerca să cîştigăm titlul şi să cîştigăm cît mai multe curse“, a încheiat Raikkonen.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...