Rădoi promite și azi spectacol, cu Irlanda de Nord

Irlanda de Nord U21 – România U21, meci care contează pentru grupa 8 din preliminariile Campionatul European U21, e programat, marţi, de la ora 19:30.

“Va fi puţin mai dificil şi nu neapărat din cauza frigului, chiar dacă aici vremea este mai rece decât în ţară, ci din cauza terenului pe care vom juca, unul foarte îngust şi foarte scurt. Are dimensiunile minime cerute de UEFA. Din acest punct de vedere vom întâmpina probleme pe atacurile poziţionale şi vom avea nevoie să dăm amplitudine pentru că avem jucători care pot dezvolta foarte bine jocul ofensiv unul contra unul. Eu mă bucur că oamenii au încredere în noi şi au aceste aşteptări de la noi. Vom încerca să facem din nou un joc ofensiv, spectaculos şi să marcăm mai multe goluri decât vom primi. În ultimele trei partide avem un golaveraj de 10 cu 1, un golaveraj pozitiv. Suntem echipa cu cel mai bun atac şi cea mai bună apărare din grupă şi sper să continuăm la fel. Vom aborda meciul la fel ca şi celelalte. Cred că băieţii au înţeles foarte bine ce trebuie să facem pe teren. Eu nu am schimbat foarte multe lucruri, dar cred că mesajul nostru a ajuns mai greu la jucători. A fost dificil şi pentru ei, a fost prima partidă, cea din Danemarca, a durat poate puţin pentru cei noi să se obişnuiască aici, cu ideile de joc, cu modul de lucru, cu atmosfera. Era normal să nu avem omogenitate de la primul meci”, a declarat Rădoi pentru ProTV.

Clasament:

Danemarca44008-412
ROMÂNIA430111-39
Finlanda52128-66
Ucraina41036-83
Irlanda de Nord40222-62
Malta30120-81

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...