Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Cosmin Contra pleacă de la națională

Meciul cu Spania, scor 0-5, disputat de tricolori aseară la Madrid, a fost ultimul pentru Cosmin Contra, ca selecționer al României.

”Am luat decizia de a nu mai continua! De ce? Pentru că nu mi-am îndeplinit obiectivul şi am spus-o, dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul, o să plec de la echipa naţională. Decizia mea e luată dinainte şi comunicată la cine trebuia comunicată. După meciul cu Suedia, decizia a fost luată” a mărturisit selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României. Lui îi expira contractul cu prima reprezentativă după acest meci.

Cosmin Contra a fost numit la cârma echipei reprezentantive în septembrie 2017. A pregătit naţionala în 24 de meciuri şi a câştigat 13 dintre ele.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: