Te asteptam si pe retelel sociale

Cupa Romaniei

R. Lucescu: „Am controlat partida autoritar”

Tehnicianul rapidistilor, Razvan Lucescu, a declarat la finalul partidei cistigate in Cupa Romaniei, in fata lui FC Arges, ca este multumit de jocul practicat de echipa sa, care a dominat in mare parte meciul, adaugind ca diferenta a facut-o oboseala resimtita de pitesteni pe final.

„Am avut o partida pe care am controlat-o de la un capat la altul. Am avut, pe parcursul celor 90 de minute, cinci, sase ocazii mari pe care nu le-am materializat, dar, fireste, odata cu trecerea timpului am reusit sa ne cream spatiile necesare iar oboseala echipei adverse ne-a facilitat drumul spre victorie”, a spus Lucescu.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: