Asesoft a cistigat un nou razboi cu Dinamo

In returul sferturilor de finală ale Cupei României la baschet masculin, CSU Asesoft Ploieşti, echipa care domină acest sport în România, a învins pe Dinamo chiar la Bucureşti cu 77-70.

Aflată la adăpostul victoriei din tur, de la Ploieşti, scor 77-66, Asesoft a dominat şi returul de la Bucureşti cu Dinamo, cu excepţia sfertului doi, şi a obţinut a patra victorie din acest sezon împotriva rivalei din Capitală.

După cele două victorii din meciurile din campionat, Asesoft a eliminat pe Dinamo din Cupa României calificându-se în Final Four şi scăpând practic de cea mai dificilă adversară din lupta pentru un nou trofeu.

Asesoft, campioana naţională en-titre, a dominat primul sfert al jocului cu Dinamo, scor 29-21, pentru a se relaxa până la pauză, bucureştenii câştigâmd sfertul doi cu 25-16 şi conducând pe tabelă după 20 de minute de joc cu 46-45.

A fost însă un simplu foc de paie pentru că în partea a doua, cu un Bojan Obradovic în zi de graţie, Asesoft s-a impus în sfertul trei cu 15-7 pentru a câştiga meciul cu 77-70 după ce ultimul sfert s-a încheiat la egalitate, 17-17.

La finalul partidei, conducătorii lui Dinamo au acuzat din nou arbitrajul însă probabil seria nesfârşită de victorii ale ploieştenilor spune totul despre diferenţa de valoare din acest moment între Asesoft şi celelalte echipe din Divizia Naţională de baschet masculin.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...