PSG a câştigat Cupa Franţei. Mbappe – Voi anunţa noua mea echipă la momentul potrivit

PSG a câștigat finala Cupei Franţei, după ce a învins pe Olympique Lyon, scor 2-1, Kylian Mbappe evolând pentru ultima oară în tricoul lui PSG.

Incidentele provocate de suporteri au continuat şi pe stadion. Înaintea finalei Cupei dintre Lyon şi PSG, pe acelaşi teren s-a disputat şi finala Cupei Franţei U19, între Olympique Marseille şi Nancy, iar portarul lui Marseille, Aboubaka Dosso, a fost ţinta unui tir de obiecte aruncate din tribună de fanii parizieni.

„Tot ce mi-am dorit a fost să termin bine la PSG. Există un trofeu. Există un timp pentru orice. Voi anunţa noul meu club la momentul potrivit. Mai sunt doar câteva zile până atunci, aşa că nu este nicio problemă.

Mai sunt câteva detalii de pus la punct. Dar cel mai important lucru era să termin bine aici. Indiferent de ce s-a întâmplat, cel mai important lucru a fost să câştig un ultim trofeu aici”, a declarat Mbappe.

La finala mare, Mbappe a fost titular pentru PSG, care a început tare, într-un ritm infernal, punându-l la încercare de mai multe ori în primele 20 de minute pe portarul lyonez, Perri. Acesta a fost însă învins de Dembele, în minutul 22, şi parizienii conduceau cu 1-0. Acest lucru nu i-a făcut însă să reducă ritmul de joc, iar Fabian Ruiz a făcut 2-0 în minutul 34. După pauză Olympique Lyon a marcat prin O’Brien, în minutul 55, dar meciul s-a terminat cu victoria lui PSG, care câştigă Cupa Franţei, după ce cucerise şi titlul de campioană. A fost ultimul meci în tricoul lui PSG pentru Kylian Mbappe, care a evoluat ca integralist în această finală.

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...