Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

Programul loturilor nationale de fotbal pentru meciul cu Italia

Loturile nationale de seniori si tineret se vor reuni in ziua de duminica, 4 februarie a.c., la Centrul de Fotbal Mogosoaia, in vederea meciurilor amicale pe care le vor sustine contra Italiei (Siena, 7 februarie a.c., la ora 20.50 – 21.50, ora Romaniei) si, respectiv, Republicii Moldova (Tiraspol, 6 februarie a.c., ora 19.00).
Astfel, echipa de tineret se va reuni la ora 10.30, antrenorul ei principal, Emil Sandoi, urmand sa sustina o conferinta de presa la ora 11.00.

Dupa aceasta conferinta, orice activitate de presa la Mogosoaia se va incheia, urmand sa fie reluata la ora 16.30.
Chiar daca se vor reuni la Mogosoaia, componentii lotului de seniori, selectionerul Victor Piturca, presedintele FRF, domnul Mircea Sandu, si directorul general al FRF, domnul Ioan-Angelo Lupescu, vor sustine conferinta de presa, incepand de la ora 11.45, la Studioul 3 al Media Pro Pictures de la Buftea, evenimentul fiind ocazionat de semnarea unui nou parteneriat de imagine.

La ora 16.30, jucatorii convocati de selectionerul Victor Piturca vor sustine, la Mogosoaia, un antrenament deschis presei.

Ambele loturi vor decola de pe aeroportul „Henri Coanda” luni, 5 februarie: „tineretul” – la ora 9.30, seniorii – la ora 10.00. Antrenamentul oficial al nationalei „Under 21”, deschis presei, este programat la Tiraspol tot luni, de la ora 17.00, pentru ca seniorii sa sustina prima sedinta de pregatire pe sol italian la putin timp dupa aterizarea la Firenze. Antrenamentul este prevazut sa aiba loc, la Siena, la ora 18.00 (19.00 – ora Romaniei). Antrenamentul oficial al seniorilor se va desfasura pe 6 februarie a.c., de la ora 11.00 (12.00 – ora Romaniei), pe stadionul „Comunale Artemio Franchi” din Siena, ultimele 15 minute fiind deschise presei si publicului.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: