Primera Division: Esecuri pentru FC Barcelona si Valencia

0
155

În primele meciuri din etapa din Primera Division, FC Barcelona şi Valencia, formaţii care se menajează pentru returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, au cedat cu acelaşi scor, 0-1, în meciuri jucate în deplasare.

Deşi a avut pe teren una din cele mai bune formule posibile, FC Barcelona a făcut un meci foarte slab la Real Zaragoza, şi-a creat foarte puţine ocazii de gol şi, cum era de aşteptat, gazdele au profitat adjudecându-şi victoria cu un rezultat la limită, 1-0.

Ronaldinho, Messi, Giuly, Deco, Xavi sau Puyol au fost pe teren pentru Barcelona într-un sistem de joc foarte ciudat, fără atacant clasic şi cu trei fundaşi centrali şi Carles Puyol mijlocaş la închidere iar eroul meciului a fost argentinianul Diego Milito (foto), jucătorul care a marcat golul victoriei pentru Zaragoza în minutul 57 cu o execuţie superbă după o pasă excelentă a lui D’Alessandro.

Într-un alt meci, Valencia, o echipă cu pretenţii la titlu dar şi la sferturile de finală ale Ligii Campionilor, a cedat cu 0-1 la codaşa Bilbao, gol Gabilondo, iar Valencia a fost depăşită în clasament de Zaragoza care începe să se implice serios în lupta pentru podium.