Bundesliga: Bayer Leverkusen, umilita pe teren propriu

Fosta adversară a lui Dinamo din grupele Cupei UEFA, Bayer Leverkusen, a pierdut pentru a doua oară consecutiv acasă la trei goluri diferenţă, 1-4 în campionat cu VFL Bochum.

Echipa de veterani a lui Leverkusen nu şi-a revenit după usturătorul eşec, 0-3 acasă cu Osasuna, de joi din Cupa UEFA, şi a pierdut din nou clar pe BayArena, de această dată în faţa unei codaşe din Bundesliga.

Pe sistemul inventat de Dinamo în derbiul cu Steaua, Bochum a marcat repede trei goluri la Leverkusen, Haggui (foto) autogol în minutul 8, Yahia în minutul 16 şi Gekas în minutul 22, iar apoi meciul nu a mai fost decât o simplă formalitate pentru oaspeţi.

Kiessling a redus din diferenţă pentru gazde în minutul 62 dar acelaşi jucător a fost eliminat 18 minute mai târziu şi Gekas a închis tabela stabilind scorul final de 4-1 pentru oaspeţi cu un gol marcat în minutul 89.

Werder Bremen s-a chinuit acasă cu FC Nurnberg şi a avut nevoie de intrarea suedezului Markus Rosenberg din minutul 71 pentru a-şi adjudeca toate cele trei puncte, acelaşi Rosenberg marcând singurul gol al meciului în minutul 74.

Cu şase etape înainte de finalul campionatului lupta pentru titlu şi pentru retrogradare este mai aprinsă ca oricând, patru formaţii aflându-se în duel pentru câştigarea campionatului, Schalke 04, Werder Bremen, VFB Stuttgart şi Bayern Munchen, iar la retrogradare, distanţa dintre locul şapte şi locul 16, primul retrogradabil, este de numai cinci puncte.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...