Primăria Capitalei a organizat cel mai tare turneu de fotbal pentru copii, pe National Arena!

După patru zile de spectacol, atât pe teren, cât și la festivitățile de deschidere și cea de premieră, Cupa Centenarului a luat sfârșit. Peste 3.500 de copii, din întreaga țară și Republica Moldova, au răspuns invitației Primăriei Capitalei, prin Compania Municipală Sport pentru Toți, de a participa la turneul eveniment, organizat cu ocazia Centenarului Marii Uniri! Au fost patru zile de întreceri aprige, disputate de cele 227 de echipe înscrise pe cele 5 categorii de vârstă: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012!

Medaliile, cupele si diplomele au fost oferite din mâinile legendarului Miodrag Belodedici si ambasadorului turneului, fostul mare portar Mircea Bornescu! Micuții fotbaliști au fost premiați în stil de mari campioni, pe scenă, la fel ca la marile competiții ale seniorilor, pe ritmul melodiei ”We are the champions”. Au avut parte de confetti, de premii frumoase, de un program artistic reușit oferit de Teatrul Ion Creangă și de mai multe trupăe de copii participante la ”Românii au talent”. Competiția s-a bucurat de prezența unor foști mari sau actuali fotbaliști, inclusive de cea a selecționerului Naționalei de tineret, Mirel Rădoi, la grandioasa festivitate de deschidere.

“Este incredibil ce ați realizat aici, îi felicit pe organizatori și le doresc tuturor participanților mult succes!” – a spus Mirel Rădoi. Spre marea bucurie a celor mici, la festivitatea de deschidere a avut loc piesa de teatru, România Dodoloață, urmată de concertul mult-îndrăgiților artiști, Lino Golden și Mario Fresh.

Cele două momente artistice au încadrat un moment unic pentru România: momentul Horei Unirii, în care peste 3.500 de copii, într-un suflet și-au dat mâna și au ridicat drapelul tricolor!!!

Premianții acestei ediții au fost:

 Anul 2008

1. Chindia Târgoviște
2. ProSport
3. Școala de Fotbal Dani Coman
4. FC Bacău

⚽ Anul 2009

1. ProSport București
2. Didi Junior Iași
3. Academia Clinceni
4. Steaua Noua Generație

⚽ Anul 2010
1. CSJ Universitatea Craiova
2. ProSport
3. Real Junior Vaslui
4. Cosmo Sport

⚽ Anul 2011
1. ProSport
2. Cautis
3. Luceafărul Tg. Jiu
4. FC Rușanu

⚽ Anul 2012
1. Bucegi Râșnov
2. Best Boys
3. Sparta București
4. Capital Sport

Stiri recente

FC Rapid a învins FC Voluntari, scor 4-1. Dugandzic, hattrick și a devenit golgeterul Superligii

FC Rapid a învins, acasă, scor 4-1, pe FC Voluntari, în etapa a XXIV-a din Superligă. Marko Dugandzic a...