Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Portsmouth va participa la centenarul CFR Cluj

Abraham Grant, directorul tennic al gruparii engleze Portsmouth a efectuat in cursul zilei de astazi o vizita la Cluj, in urma invitatiei facute echipei britanice de conducatorii lui CFR Cluj de a participa la turneul centenar ce se va desfasura in luna iulie a acestui an.

Abraham Grant s-a declarat incantat de ambitiile celor de la CFR si nu si-a ascuns satisfactia de a fi prezent la Cluj. „Sint fericit ca ma aflu aici si ma bucur sa aud ca aveti o echipa puternica care se lupta in acest an pentru o participare in Champions League. Sintem onorati de invitatia de a participa la turneul aniversar din vara acestui an si pot sa va spun ca este aproape sigur ca vom fi prezenti la marele eveniment. Ne permite si programul acest lucru, pentru ca noul sezon al Premiership va incepe abia in luna august”, a declarat directorul tehnic al lui Portsmouth la finalul intrevederii de la sediul clubului clujean.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: