Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Popa: Accidentarile ne-au terminat

Antrenorul Politehnicii Iaşi pune sfîrşitul nefericit al anului pe seama indisponibilităţilor şi declară că principalul obiectiv al formaţiei din Copou a rămas evitarea retrogradării

Reporter:
Cum apreciaţi evoluţia echipei dumneavoastră de pînă acum?
Ionuţ Popa: Am avut un sezon oscilant, pe care l-am început bine şi l-am terminat prost, cu excepţia meciului cu Ceahlăul, în care ne-am prezentat exemplar.

Reporter: Care sînt cauzele pentru care aţi terminat în genunchi sezonul?
Ionuţ Popa: Lipsa jucătorilor a contat foarte mult. Accidentările lui Brăneţ, Gavatorta şi Bîlbă au fost decisive. De asemenea, nu am avut mijloacele necesare pentru a-i înlocui la momentul respectiv pe cei trei. îmi doresc să am o echipă din care să aleg, şi nu să culeg.

Reporter: Ce fotbalişti au plecat şi pe cine intenţionaţi să transferaţi?
Ionuţ Popa: Deocamdată, au plecat Gavatorta, Onofraş şi Bordeanu, jucători de bază în angrenajul nostru. Lipsa lor va trebui suplinită, dar sperăm că Mijin şi Ţîrlea de la CFR Cluj o vor face cu succes. Jucători încă mai căutăm, dar este greu să găsim din prisma bugetului.

Reporter: Care sînt principalele obiective ale echipei pentru a doua jumătate a sezonului?
Ionuţ Popa: Nu ne dorim nimic altceva decît evitarea retrogradării. în aceste condiţii, nu putem spera la mai mult. Am început cantonamentul, în care ne vom axa pe pregătirea fizică şi sperăm să facem faţă cu brio returului.

Reporter: Ce îmi puteţi spune despre posibilele oferte ale lui Ionuţ Bîlbă?
Ionuţ Popa: Dacă vom primi o ofertă avantajoasă atît pentru el, cît şi pentru club, îl vom lăsa să plece. Deocamdată, este jucătorul lui Poli Iaşi.

Reporter: Dacă aţi avea ocazia să achiziţionaţi un jucător din campionatul intern, care ar fi acela?
Ionuţ Popa: Dacă ne-am permite, l-am transfera pe Costin Lazăr de la Rapid. îmi place foarte mult acest fotbalist, este cel mai bun mijlocaş din ţară.

Reporter: S-a vorbit foarte mult despre aducerea lui Leonard Naidin de la Timişoara. Intră în planurile dvs.?
Ionuţ Popa: Eu îl vreau pe Naidin şi el vrea să vină la Poli Iaşi. Este un jucător talentat, cu care am mai lucrat. L-am antrenat pe vremea cînd juca la FC Bihor. Venise accidentat de la Timişoara, iar eu l-am relansat. După aceea a plecat la Dinamo şi din nou la Timişoara. Repet, mi-ar plăcea să reluăm colaborarea.

Reporter: în opinia dvs., care a fost cel mai bun jucător din campionatul României în sezonul trecut?
Ionuş Popa: Dani Coman, pentru că a fost constant un jucător de bază la Rapid.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: