PONTURI PENTRU PARIURI/ Pronosticuri etapa a XXIII-a (marti si miercuri)

Etapa a XXIII-a

Mart i
Memorialul durerii
Gl. Bistrit a – Farul Constant a

Ambele echipe traiesc pe muchie de cu it, ceea ce face ca aceasta întâlnire sa fie una de sase puncte. Vizavi de forma celor doua adversare, sa spunem ca “vampirii” au patru esecuri si un egal în ultimele cinci jocuri, în timp ce “marinarii” au de asemenea patru înfrângeri, si o victorie solitara. Interesant este ca desi si-a depus demisia dupa 0-3 cu Poli Iasi, Ion Marin va fi pe banca în deplasarea de la Bistri ta.

Pronostic: 1x

Urzici otravitoare
Gl. Buzau – Urziceni

Acest meci are o favorita clara, echipa lui Dan Petrescu, pentru ca dupa bomba detonata la Gala i, 2-1 cu O elul, Gloria Buzau a redevenit un sparring-partner pentru colegele de competi ie. În ultima etapa, buzoienii au suferit o corec ie pe malurile Begai (1-4), iar în retur au luat treisprezece goluri în sase partide. Mihai Stoica a declarat ca urmatoarele etape sunt decisive pentru ialomi eni, care cauta în “Crâng” o victorie de moral.

Pronostic: 2

Bergodi, între ieri si azi
Poli Iasi – CFR Cluj

Disputa din “Copou” sta sub semnul bancilor tehnice. În tabara gazdelor, îl regasim pe Cristiano Bergodi, cel care în 2006-2007 a antrenat-o pe CFR Cluj. Acum, italianul încearca sa o salveze de la retrogradare pe Poli Iasi, iar dupa 3-0 la Constan a “plaiesii” vad lumini a. Desi a des in at-o pe Vaslui cu acelasi scor, CFR s-a despar it de cuplul Uhrin – Jindra, instalându-l pe Antonio Conceicao, si poate acuza socul schimbarii.

Pronostic: x2

Pandurii sCÂR ȚUie
Pandurii Tg. Jiu – Steaua

Sorin Câr tu a intrat în fibrila ii pe finalul lui martie, când a descoperit un complot al jucatorilor menit sa îl îndeparteze de la echipa. Cu un asemenea vestiar scindat, nu este de mirare ca Pandurii au ob inut de la reluarea campionatului doar un punct din cincisprezece! Probabil ca daca va pierde si cu Steaua, “Sorinaccio” îsi va face singur bagajele.

Pronostic: X

Miercuri

Muntenii, jos dupa puncte
CS Otopeni – FC Brasov

Desi lâncezeste undeva la mijlocul clasamentului, echipa lui Lucescu Jr. îsi pastreaza aerul distins, de forma ie cu obiective mai îndrazne e decât vecinele sale. Dupa ce duminica au inaugurat nocturna la Brasov, muntenii coboara acum în câmpie, pentru a-i da replica lui CS Otopeni. Ilfovenii îsi traiesc ultimul “sfert de ora” în Liga I, asa ca lupta mai degraba pentru onoare decât pentru puncte.

Pronostic: x2

Batalia pentru Moldova
FC Vaslui – O telul

Gazdele vin dupa prima înfrângere în era “Vio Moldovan”, un 0-3 sever în compania lui CFR Cluj. În teorie, meciul de acasa cu O elul ar trebui sa e o reabilitare sub ochii dojenitori ai fanilor. La mijloc este si obiectivul european, care ar intra în cea a în eventualitatea unui nou pas gresit. În acest veritabil derby al Moldovei, O elul are sansa a doua, mai ales ca a pierdut ultimele trei dispute cu Vasluiul, golaveraj 0-6!

Pronostic: 1

Baiet ii buni
Gaz Metan – FC Arges

Netelevizarea duelului de la Medias are darul de a-i irita pe microbisti, pentru ca Gaz Metan si FC Arges sunt doua echipe ce practica un fotbal placut ochiului. Daca pitestenii nu au nici un fel de emo ii, am trionii simt orul rece al retrogradarii si se vor bate cu disperare pentru toate punctele. La ultimul meci acasa, au învins chiar Urziceniul, semn ca sunt o echipa capabila.

Pronostic: X

Lupta fratricida
Rapid – FC Timisoara

“Farmecul vie ii” si-a pierdut intensitatea dupa 0-3 în “Groapa”. Rapidistii pot face uitat esecul din derby în numai câteva zile, daca vor trece cu brio dubla de foc Timisoara – Urziceni. Balint & Co. vin pe cai mari sub Grant, si promit sa îi scoata definitiv pe feroviari din lupta pentru titlu.

Cum pe vremuri în Giulesti se cânta “Poli si Rapid / Se iubesc la infinit!”, suna a lupta fratricida.

Pronostic: X2

Revolta “studen easca”
U Craiova – Dinamo

Cel mai pasionant meci al rundei se joaca în Banie, acolo unde dau piept rivalele istorice Craiova si Dinamo. În termenii lui Pavel Badea, este disputa dintre studen i si mili ieni. Cu niste tribune ardente în spate si cu o haita de lupi tineri în teren, Universitatea are sanse sa-i scoata peri albi liderului. Pentru Dinamo, visul frumos cu Rapidul poate deveni cosmar oltenesc în numai 90 de minute.

Pronostic: 1

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...