PONTURI PENTRU PARIURI/ Liga I – Etapa a XXVII-a – toate meciurile

Etapa a XXVII-a

Vineri, 24 aprilie
Fara pasi gresi ti
Farul – Dinamo

Diferent a de valoare dintre cele doua combatante este de la cer la pamânt. Dinamo nu îsi poate permite în momentul de fat a niciun pas gresit, însa Farul chiar nu mai are ce pierde. În tur, pe propriul teren, Dinamo s-a impus greu, astfel ca partida de pe malul marii nu va fi doar o promenada.

Pronostic: 2

Vineri, 24 aprilie
Vise europene
Rapid – Pandurii

Giulestiul înca viseaza, daca nu la titlu, macar la participarea în cupele europene. Meciurile cu Pandurii au fost mereu grele, marturie stând si partida din tur câstigata cât se poate de clar de catre gorjeni. Cu toate acestea este greu de crezut ca Pandurii poate da lovitura în Grant.

Pronostic: 1

Sâmbata, 25 aprilie
Doar victorie
Gloria Bistrit a – FC Timisoara

Partidele dintre cele doua nu au fost niciodata usoare. În tur, timisoreanii s-au impus la limita. Echipa lui Sabau va cauta o victorie care sa o îndeparteze cât mai mult de zona periculoasa. Bana tenii vin si ei cu gândul doar la câstig, pentru a mai spera la titlu.

Pronostic: x2

Sâmbata, 25 aprilie
Duelul tehnicienilor
FC Vaslui – FC Brasov

Duelul din Viorel Moldovan si Razvan Lucescu este unul cât se poate de interesant. Primul este adeptul ofensivei în fort a si al fotbalului spectacol, în timp ce Lucescu junior închide culoarele si, cel pu in în deplasare, cauta cât mai mult varianta remizei.

Pronostic: 1

Sâmbata, 25 aprilie
Obiective diferite
CFR Cluj – Ot elul

Ot elul este foarte departe de forma aratata în tur, iar grijile retrogradarii sunt mari. Clujenii nu uita ca în tur au ob tinut doar o remiza pe malul Dunarii si vor sa-i dea lovitura de grat ie trupei lui Grigoras pentru a mai putea spera la titlul care pare din ce în ce mai departe.

Pronostic: 1

Sâmbata, 25 aprilie
Revansa asteptata
Poli Iasi – Unirea

Aproape imposibil de pronosticat. Iasiul pare renascut sub bagheta lui Bergodi si crede în salvare. De partea cealalta, chiar daca se feresc sa declare oficial, Dan Petrescu si Mihai Stoica viseaza la titlu. Iar Bursucul asteapta revansa, dupa ce în tur a pierdut chiar la Urziceni.

Pronostic x2

Duminica, 25 aprilie
Privind spre Europa
U. Craiova – FC Arges

Niciodata n-a fost pace între cele doua echipe. În plina degringolada, Argesul spera macar la ob inerea unui punct. Va fi greu însa în fat a juve ilor lui Mititelu. Craiova practica un joc care o îndreptat este sa se gândeasca la o participare în competi tiile europene.

Pronostic: 1

Duminica, 25 aprilie
Puncte de aur
Gloria Buzau – Gaz Metan

Un meci derby daca am întoarce clasamentul. Doua echipe aflate cu gîndul la matineul sezonului viitor. Buzaul este definitiv îngropat, în timp ce Mediasul înca mai spera. Trei puncte ar avea valoarea aurului pentru ardeleni. În tur, s-a impus Gazul.

Pronostic: x2

Duminica, 25 aprilie
Fara surprize
CS Otopeni – Steaua

În urma cu o jumatate de an, ilfovenii smulgeau o remiza istorica în Ghencea. Aflata cu un picior în groapa, Otopeniul spera macar la îndeplinirea baremului. Este totusi greu de presupus ca Steaua se va împiedica la Ploiesti, chiar daca Lacatus a avut mereu probleme cu echipele mici.

Pronostic: 2

FOTO: Giulestenii si-a propus sa nu mai piarda nici un punct în Grant

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...