PONTURI PENTRU PARIURI/ Liga I – Etapa a XXII-a – toate meciurile

0
104

Liga I – Etapa a XXI-a

Sunetul Ligii
Dinamo – Rapid

Un derby care, în iarnă, nu mai părea derby. Înglodaţi în datorii şi ameninţaţi chiar cu desfi inţarea, giuleştenii au renăscut din propria cenuşă. Cu foamea în gât, Rapidul a zburdat în acest început de retur şi se gândeşte foarte serios la titlu. Umflată şi infatuată, Dinamo a pornit cu stângul, iar victoria de la Buzău nu este un etalon. Deşi Borcea fredonează imnul Ligii Campionilor, Rapid pare favorită.

Pronostic: x2

Farul – Poli Iaşi
Fuga din mocirlă

Două echipe amărâte, urmărite de spectrul ligii secunde, se întâlnesc într-un meci crucial pentru evitarea retrogradării. Farul se afl ă în căderea liberă, înfrângerea de la Vaslui fi ind mai mult decât categorică. După cum a spus Neluţu Sabău, Iaşiul lui Bergodi joacă la disperare. Da, dar obţine puncte. Partida dintre cele două vecine de clasament este una echilibrată, cu un mic avantaj de partea gazdelor.

Pronostic: 1x

Sâmbătă, 4 aprilie

Şinişte în plină furtună
FC Timişoara – Gloria Buzău

Pe Bega nu e deloc pace. Punctele pierdute la Otopeni şi jocul extrem de slab al bănăţenilor, au declanşat scandalul în vestiarul Timişoarei. Echipa lui Balint are avantajul că, în plin scandal, se poate linişti, având în faţă un adversar extrem de modest, resemnat la propria condiţie. Este greu de presupus că Buzăul va oferi surpriza şi îl va decapita pe Balint.

Pronostic: 1

Feriţi-vă de moldoveni!
CFR Cluj – FC Vaslui

La începutul campionatului, orice microbist miza 1 solist. Nu şi acum, când rolurile par inversate. Campioana en titre se chinuie teribil, purtând şi povara unei recente înfrângeri ruşinoase. De partea cealaltă, cu susţinerea puternică a lui Porumboiu, Vasluiul atacă podiumul. Şi, în fond, cele două sunt despărţite doar de un punct. La Cluj, poate apărea surpriza!

Pronostic: x2

A cui e revanşa?
Steaua – Gloria Bistriţa

Între cele două grupări n-a fost niciodată pace, deşi Bistriţa e mai mereu suspectată de aranjamente. Acum, echipa lui Jean Pădureanu îşi va vinde cât se poate de scump pielea, pentru a scăpa de retrogradare. Nici steliştii nu stau pe roze. Locul 8 din clasament atârnă greu şi se afl ă foarte departe de Ligă. În tur, Steaua a terminat la egalitate, reuşind să marcheze, atât în fi nal de repriză, cât şi de meci. Pronostic: 1

Pe Argeş, în jos
Fc Argeş – Pandurii

Cornel Penescu zâmbeşte. Picurile nu i-au ars, iar echipa sa joacă frumos. Argeşul nu priveşte în jos, la hora retrogradării, ci are gânduri de Cupa UEFA, chiar din postura de nou promovată. Pandurii par un adversar accesibil. N-au noroc, n-au rezultate, nici fi nanciar nu mai stau ca în vremurile bune. Pentru gorjeni, un punct ar fi de aur, însă pare imposibil de obţinut în Trivale.

Pronostic: 1

Duminică, 5 aprilie

Fraţilor, sosesc fraţii!
Oţelul – U Craiova

La Galaţi e deranj mare. Oţelul a realizat că nu se poate sprijini, doar pe intuiţia lui Grigoraş şi pe geniul lui Paraschiv. Dunărenii s-au întors cu orgoliul rău şifonat în Giuleşti. Iar acum, pericolul vine dinspre Bănie! Considerat nebun, Mititelu a demonstrat că la Craiova se poate face din nou performanţă. Trebuie doar niscaiva răbdare. Şi mai trebuie ceva: doi fraţi pe nume Costea.

Pronostic: 2

Obligaţi să atace
FC Braşov – Gaz Metan

După Steaua, Braşovul este echipa egalurilor în această ediţie. Lucescu junior mută ca un şahist, dar mereu cu teama de a nu pierde. La prima vedere, meciul cu o candidată la retrogradare pare unul uşor. Doar că, Gazul profesorului Pustai nu a pierdut cu Dinamo şi Timişoara şi a învins Urziceniul. Acum, Braşovul se vede obligată să iasă la atac, dar nici Gazul nu se cantonează în defensivă.

Pronostic: 1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here