PONTURI PENTRU PARIURI/ Etapa a 30-a, toate meciurile

Etapa a 30-a

Vineri 8 mai
Ce urmeaza sub Tâmpa?
FC Brasov – Farul

Cooptarea lui Razvan Lucescu la nat ionala pare sa fi schimbat radical planurile echipei de sub Tâmpa. O mare parte din contingentul lui Lucescu junior se va dispersa în vara. Fara griji de retrogradare, Brasovul priveste meciul cu Farul ca pe unul de vacan a. Constan tenii însa, înca spera.

Pronostic: 1

Vineri 8 mai
Mioriticul El Clasico
Steaua – Dinamo

El Clasico, în varinata mioritica revine. Un astfel de meci nu tine cont de pozi tiile din clasament, sau de forma de ansamblu a celor doua echipe. Totul se joaca în cele 90 de minute, cu valoarea unei rivalita ti care dainuie de decenii. În tur a fost egal, însa acum fiecare are nevoie de victorie.

Pronostic: 1 2

Sâmbata 9 mai
Foame de victorii
Gaz Metan – FC Vaslui

În tur, Gazul dadea lovitura în Moldova ob tinând un nesperat rezultat de egalitate. Ambele format ii se afla în acest moment în mare foame de victorii. Gazul trebuie sa învinga pentru a spera la supravie uire. Vasluiul înca mai viseaza la Europa, însa e foarte greu de dat lovitura la Medias.

Pronostic: 1

Sâmbata 9 mai
Mars catre event
FC Timisoara – O telul

Banatul crede în titlu, cu sau fara cele sase puncte pierdute ciudat si nedrept. Timisorenii sunt o format ie redutabila pe teren propriu.O telul e departe de forma aratata în turul campionatului, format ia lui Grigoras aratând a una debusolata si cu un viitor sumbru.

Pronostic: 1

Sâmbata 9 mai
Între amarasteni
Pandurii – Poli Iasi

O întâlnire, cel put in la prima vedere, fara sare si fara piper. Pandurii par sa îsi fi atins obiectivul pe care îl au în fiecare sezon: salvarea de la retrogradare. Nu este si cazul Iasiului, echipa lui Bergodi fiind foarte aproape de prapastie. În tur, cele doua forma tii si-au împar it punctele fra teste.

Pronostic: 1

Sâmbata 9 mai
Ce jale, ce chin!
Gloria Buzau – Rapid

Turul a fost unul chinuitor pentru echipa din Grant care s-a impus la limita în fat a nevinovatei format ii buzoiene. Rapid are atuul unui program favorabil, dupa Otopeni urmând meciul cu o alta virtual retrogradata. Dar, oare ce meci mai poate fi considerat usor pentru giulesteni?

Pronostic: 2

Duminica 10 mai
Scapa i de blestem?
CS Otopeni – U. Craiova

Otopeniul cauta baremul, iar Craiova vrea în Europa. Echipa lui Mititelu nu uita ca, în tur, a pierdut un punct, dupa ce a condus de doua ori. La prima vedere, Craiova pare favorita, însa echipa lui Ciobotariu a evoluat mereu bine cu echipele mari si pare sa fi scapat si de blestemul minutului 90.

Pronostic: x2

Duminica 10 mai
Pe Arges, în jos
FC Arges – Gloria Bistrit a

La Pitesti si-au dat întâlnire doua dintre napastuitele campionatului. Desi sta bine în clasament, Argesul s-ar putea vedea retrogradata în urma scandalului legat de mituirea arbitrilor. La rândul ei, Gloria lui Jean Padureanu nu se regaseste si tremura privind clasamentul.

Pronostic: 1

Duminica 10 mai
Mielul la taiere
Unirea – CFR Cluj

Urziceniul lupta pâna la final si este îndreptat ita sa mai spere la titlu. CFR este doar o umbra a format iei care uimea Europa învingând-o pe AS Roma. Campioana en-titre se prezinta la Urziceni, nu în postura de favorita, ci mai degraba precum mielul la taiere.

Pronostic: 1

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...