Te asteptam si pe retelel sociale

Poveşti

Pompierul – instructor de fitness, care salvează vieţi

După ce a suferit o accidentare gravă, Mihai Cristian, care este de meserie pompier, spune cum a reuşit să îşi organizeze viaţa absolvind cursurile de instructor de fitness  la Asociatia Succes în Educaţie şi Sport, informează Sport Profit. Pentru ca acum să îi poată ajuta pe oameni să găsească drumul spre o viaţă mai bună, mai sănătoasă şi echilibrată, prin practicarea sportului. 

„Lucrez ca pompier pe cel mai mare aeroport din ţară, iar timpul liber îl dedic fitness-ului. De când eram copil mi-am dorit să fac un sport de performanţă, însă viaţa a mi-a rezervat altceva. Am început de la vârsta de 13 ani să practic boxul. Din nefericire, după câţiva ani a intervenit un eveniment neplăcut: o accidentare gravă la mâna stângă mi-a spulberat orice vis de a mai practica acest sport”.

Mihai povesteşte despre schimbările miraculoase din viaţa lui care au apărut după ce a absolvit cursurile de instructor de fitness  la Asociatia Succes în Educaţie şi Sport.

„După o pauză de câţiva ani, am început să mă refac şi să îmi recapăt încredere în forţele proprii. Pentru mine boxul era un capitol încheiat din viaţă, dar ambiţia şi dragostea de a face ceva cu sănătatea mea şi cu timpul meu liber m-au împins către fitness. Îl practic de la vârsta de 21 de ani, iar nevoia de a face totul într-o manieră cât mai profesionistă, m-a motivat să devin instructor de fitness. Am abolvit cursurile de instructor fitness la Asociatia Succes în Educaţie şi Sport. Am făcut acest lucru pentru că îmi doream să îmi schimb stilul de viaţă: mai organizat, mai liniştit și sănătos. Fiind conştient de toate acestea mi-am dat seama că aş putea să ajut şi alţi oameni care se confruntă cu drame sau probleme din punct de vedere al sănătăţii”.

Instructorul de fitness recomandă metode către o viaţă mai sănătoasă şi echilibrată.

„Calea spre o viaţă mai bună, mai sănătoasă şi echilibrată este prin muncă şi o alimentaţie corectă, nu prin pastile minune care îţi fac mai mult rău sau diete de înfometare care duc la anemii sau probleme mai grave. Sănătatea corpului e un lucru cu care nu te joci. Ca individ eşti dator să ai grijă de tine pentru a trăi cât mai mult şi cât mai sănătos cu putinţă”.

AI GRIJĂ DE CORPUL TĂU PENTRU CĂ ESTE CASA ÎN CARE VEI LOCUI TOATĂ VIAŢĂ„, este mesajul instructorului de fitness Mihai Cristian.