Poli Timisoara: Inca o Revolutie

0
147

Începutul de an a găsit Politehnica Timişoara într-un haos total. Finanţatorul Marian Iancu ameninţă că pleacă, postul lui Dusan Uhrin nu este tocmai sigur, iar peste toate acestea o mare parte dintre jucători ar putea fi scoşi la mezat, pentru a recupera din investiţiile masive efectuate de la preluarea echipei de Balkan Petroleum

SportM: Spre deosebire de majoritatea formaţiilor din Liga I, echipa dumneavoastră nu va efectua un stagiu de pregătire şi în Turcia. De ce aţi ales Ungaria?
Gheorghe Chivorchian: Deoarece pentru prima etapă a pregătirilor nu ne interesează starea terenurilor. Mergem la Debrecen pentru că este mai aproape de noi şi avem acolo condiţii foarte bune de cazare şi mers la sala de forţă.

SportM: Ce ne puteţi spune despre programul meciurilor amicale?
Chivorchian: Spre deosebire de începutul sezonului, nu vom mai întîlni formaţii celebre precum Juventus sau Fiorentina. Scopul nostru în această perioadă este altul, să-i integrăm pe cei achiziţionaţi în această iarnă şi să cristalizăm un nucleu de jucători cu care vom aborda returul.

SportM: Totuşi, destul de puţine meciuri amicale.
Chivorchian: Nu realizăm transferuri şi partide amicale doar de ochii presei, ci strict pentru ce avem nevoie. Nu vom juca nici împotriva unor echipe din România, pentru că există orgolii şi indirect şansa unor accidentări nedorite.

Viaţa merge înainte

În toiul scandalului provocat de mult anunţata retragere a preşedintelui Marian Iancu de la club, “alb-violeţii” s-au reunit luni la stadionul “Dan Păltinişanu” în vederea reluării pregătirilor pentru sezonul de primăvară. Între 9 şi 16 ianuarie, Poli Timişoara are programat un cantonament la Debrecen (Ungaria), perioadă în care bănăţenii vor efectua cu preponderenţă antrenamente fizice. Cel de al doilea stagiu de pregătire se va defăşura în orăşelul Agia Napa (Cipru), conducerea clubului parafînd deja două meciuri test cu Cernomoreţ Odessa şi Mlada Boleslav (Cehia), fosta echipă a tehnicianului Dusan Uhrin jr.

Sport Magazin numarul 92 (8 – 14 ianuarie 2008)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here