Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Adrian Mutu: Nu plec de la Fiorentina

Atacantul Adrian Mutu (foto) a declarat ca il bucura interesul manifestat de echipa AS Roma pentru transferul sau, dar a precizat ca va ramane la formatia AC Fiorentina, informeaza site-ul firenzeviola.it.

„Ma bucura interesul Romei, dar voi ramane la Fiorentina. Zvonurile aparute despre o posibila plecare a mea nu imi fac rau, deoarece am trecut si prin momente mai grele. Am incredere in conducerea clubului si in proiectul nostru”, a spus Mutu.

Intrebat despre posibilele compensatii pe care ar putea sa i le plateasca clubului Chelsea Londra, Mutu a precizat: „Astept decizia si apoi vom vedea ce este de facut”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: