Poli Iasi pune conditii pentru a evolua in Cupa la Timisoara

Antrenorul lui Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, joi că este tentat să accepte propunerea lui Marian Iancu de a juca meciul din Cupa României la Timişoara, doar după ce vor fi semnate actele de transfer ale jucătorilor timişoreni Adrian Ilie şi Leonard Naidin, relateaza NewsIn.

“Am spus că avem avantaje dacă mergem la Timişoara şi mi-aş dori să jucăm acolo. Nu putem însă să dăm un răspuns oficial până nu discutăm în amănunt cu cei de pe Bega. Situaţia lui Naidin este încă neclară. Băiatul vrea să joace la noi, dar aşteptăm decizia Comisiei pentru Statutul Jucătorului. Chiar dacă va fi declarat liber de contract, el are de primit bani de la Timişoara. Şi cred că e vorba de o sumă destul de mare, la care nu cred că poate renunţa. Situaţia nu e atât de simplă pe cât pare. Ştiu că şi jucătorii sunt de acord cu mine că ar fi în avantajul nostru să jucăm la Timişoara, dar de acum înainte trebuie să se înţeleagă cele două conduceri”, a declarat Ionut Popa.

Până se vor aşeza la masa tratativelor, oficialii de pe Bega au fost de acord ca jucătorii doriţi de Ionuţ Popa, Leonard Naidin şi Adrian Ilie să vină în Copou. Ilie a făcut joncţiunea cu lotul ieşean miercuri dimineaţă, în timp ce Naidin a sosit în Iaşi miercuri seară, existând şanse ca în această după-amiază să evolueze în amicalul pe care ieşenii îl vor disputa, de la ora 15:00, la Bacău, contra divizionarei secunde FCM Bacău.

Surse din cadrul clubului moldovean susţin că în cazul în care Poli Iaşi acceptă în mod oficial ca meciul din cupă să se dispute la Timişoara, cei doi fotbalişti vor veni gratis în Copou, Ilie sub formă de împrumut, pe un an şi jumătate, iar Naidin definitiv.

Ieşenii nu vor accepta însă, în mod oficial, să joace la Timişioara decât după ce vor semna actele cu cei doi jucători, pentru a nu avea surprize ulterior.

Patronul lui Poli Timişoara, Marian Iancu, era convins, după tragerea la sorţi, că partida din Cupa României se va disputa pe Bega. Primarul Iaşului, antrenorul Ionuţ Popa şi jucătorii echipei ieşene au fost de acord ca jocul dintre cele două echipe să se desfăşoare la Timişoara.

Articolul anteriorSpecial / Allez Romania!
Articolul urmatorReguli noi pentru spectatori
Stiri recente

Xavi, despre arbitrajul lui Istvan Kovacs: A fost un dezastru

Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, l-a criticat dur pe Istvan Kovacs după meciul cu PSG, scor 1-4, în...