Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

PESCUIT/ Lansare The Fishing and Hunting Channel

The Fishing and Hunting Channel , singurul canal tv din România dedicat exclusiv pescuitului şi vînătorii, s-a lansat pe 19 martie 2008, la restaurantul Burebista din strada Batiştei, în prezenţa unei asistenţe generoase. Pe lîngă jurnalişti şi împătimiţii în ale pescuitului şi vînătorii, s-a remarcat prezenţa unor personalităţi cu competenţe în domeniu sau practicante ale pescuitului: Gheorghe Ştefan, preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură (ANPA), Ivan Patzaichin, echipa Andrei Vlădeanu şi Vlăduţ Mateianu.

Evenimentul a fost precedat de o conferinţă de presă la care au luat cuvîntul Mihai Ursoi, director executiv IKO România, Victor Hodorog, director general Tematic Cable, Ivan Patzaichin şi Octavian Popa, comisar general Garda Naţională de Mediu.

The Fishing and Hunting Channel va avea o grilă de programe proaspătă şi atractivă, structurată pe două secţiuni. Prima secţiune va aborda emisiuni despre pescuit şi va ocupa 60% din grila de programe. Restul de 40% va reveni celei de-a doua secţiuni, cuprinzînd emisiuni dedicate vînătorii.

24 de ore din 24 de program special, incluzînd documentare de excepţie despre mari rezervaţii pentru pescuit şi vînătoare din întreaga lume, cele mai recente turnee de pescuit şi partide de vînătoare, cele mai performante echipamente şi instrucţiuni de folosire.

The Fishing and Hunting Channel va aduce în faţa telespectatorilor săi experienţa reală a pescuitului şi a vînătorii: tărîmuri minunate, natură extraordinară, posibilităţi nelimitate. Totul despre cel mai bun sezon, cea mai bună vreme, cele mai bune locuri şi cea mai delicioasă momeală sau despre secretele statului la pîndă şi ale camufl ajului.

The Fishing and Hunting Channel se adresează publicului masculin, pe segmentul de vîrstă 19-59 ani, vizîndu-i în special pe cei pasionaţi de pescuit şi vînătoare, dar şi pe cei cu dragoste pentru sport, natură şi aer liber. Canalul va fi distribuit prin cablu, DTH şi IPTV şi va avea acoperire naţională. Ca proiecte pentru anul în curs: televizarea a două mari concursuri de pescuit, care se vor desfăşura pe teritoriul Ungariei, „Cupa Dynamite Baits la crap” (mai exact califi cările şi fi nala), unde şi-a anunţat prezenţa şi renumitul pescar Frank Warrwick, şi „Maratonul de 100 de ore de la Maconka” (zilnic, două ore în direct), la care vor participa 27 de echipe din 10 ţări, printre care şi România.

The Fishing and Hunting Channel îşi propune o implicare efectivă în activitatea pescarilor şi vînătorilor, constînd atît în realizarea de parteneriate în vederea organizării de concursuri de specialitate, cît şi în mediatizarea la scară naţională a celor două sporturi. The Fishing and Hunting Channel este rezultatul asocierii cu succes a două companii cu tradiţie şi experienţă relevante în domeniu, Tematic Cable şi IKO Media Group.

În sfîrşit, dragi confraţi de suferinţă, avem cu ce ne clăti ochii după atîtea ore de stat cu ei în apă.

Fir stresat!

           

Integral in numarul 103
(25-31 martie 2008)
Sport Magazin

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: